Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман от айдуци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аман от айдуци

Ей аман от айдуци.От няколко години не бях страдал от тия измекяри , миналия месец си сложих ляти джанти на колата ,пича ми ги продаде с желязни капачки откраднаха ми ги миналата седмица.А вчера тъпите прости крадци са се опитали да ми свалят акумулатора.Отворили са капака на колата и аз не знам как ,без да влезнат в колата от вънка някак си са успяли ,по капака няма следи от напъни ,одраскано и тн... Но само са се опитали и преди са ми крали акумулатор от ладата някога и от тогава си знам урока и съм направил ,така че ако не невъзможно поне да удължа на макс времето за кражба.Та сигурно нещо ги е притеснило и са се отказали.Алермата я бяха обезвредили ,копчето на капака имам предвид и не се е задействала изобщо.
    Ако някога успея да хвана един поне просто ми е трудно да опиша какво ще му се случи.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Мн.гадно но и по добре че не си ги видял иначе...само беля ще си навлечеш.Аз така преди време усетих че ми гепят с.д. и ги гьрмях от терасата ама добре че не го уцелих.Няма оправия
    0888515205

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
      Ако някога успея да хвана един поне просто ми е трудно да опиша какво ще му се случи.
      2 дена че чисти колата, мазето, гаража, ще върши черна работа из нас......ако го пребия ще вземе да умре, ако го дам на куките ще го пуснат......така поне ще видя файда......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Е аз пострадах със захар в резервоара, ама добре че беше на трабанта, и добре че проверих бензина :d .
        Ама си е кофти да ти правят мръсотии на колата , ръчичките да им изсъхнат .

Comment

Уф, това нищо не е.

На джиповете като моя отскоро са почнали да свалят катализаторите - направо ги режат и сутринта като запалиш, чуваш страхотния грохот

Ето четете

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=64711
          Attached Files
          Last edited by pinko; d.m.y г., 19:43.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Уф, това нищо не е.

На джиповете като моя наскоро са почнали са свалят катализаторите - направо ги режат и сутринта като запалиш, чуваш страхотния грохот

Ето четете

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=64711
            Е ти па утепа коня с мистрията
            0888515205

Comment

Не коня а направо стадото с коне утрепа с чаена лъжичка... Катализатора е скъп, 100-200 лв., така като гледам скоро и кабелите от колите ще започнат да измъкват.Добре,че мойте джипове ги държа в двора.. Огладня народа. Потресен съм..
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

не е от глад това, от безнаказаност е
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                  не е от глад това, от безнаказаност е
                  Абсолютно съм съгласен.Куките вместо да си вършат работата седят в засада в храстите за да прибират рушвет.Дано новото правителство ги накара да си заслужат парите,които им плаща държавата-демек ние.

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                    Уф, това нищо не е.

На джиповете като моя отскоро са почнали да свалят катализаторите - направо ги режат и сутринта като запалиш, чуваш страхотния грохот
                    Мдам, онзи ден ми се оплака един познат с Форд Рейнджър
                    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Тука в Англия , на един колега му откраднаха капачките на винтилите , та бате Оги в махалата се оплаква
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        2 дена че чисти колата, мазето, гаража, ще върши черна работа из нас......ако го пребия ще вземе да умре, ако го дам на куките ще го пуснат......така поне ще видя файда......
                        Та да видят каде какво има и да могат другия път да си свършат работата по-качествено.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Катализатора по-скоро го свалят щото вътре има сребро или някви други ценни метали, които участват в цялата химия. После пълнежа лесно могат да го дадат във пункт за вторични и да изкарат 30-40 лева. Пък никой няма да пита от къде е щото на колко коли се свалят катализаторите по желание на собственика
                          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k
                            Катализатора по-скоро го свалят щото вътре има сребро или някви други ценни метали .....
                            Платина е метала , по-малко е и от 1 грам платината но си заслужава труда - тук във Варна е 90 лв килограма на съдържанието на катализатора а в един джип е около и може би малко повече от килограм .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Споко бе хора!Аз в къщи ги заварих мизерницете а какво остава за колите които стоят на вън.Прибирам се аз привечер и гледам ключалката разбита и вратат открехната около 5см викам охооо сега стана весело минавам през коридора на дясно ми е хола а на ляво другите стаи но в хола правехме ремонт и вътре нямаше почти нищо та продължавам аз по-коридора в ляво стигам до кухнята и чувам "излизаи излизаи бързо" подгоних ги единия отнесе тупаница в гърба с тръбата от прахосмукачката която незнаино от каде ми попадна в ръцете и се изстреляха през вратата!Не можах да ги догоня много бързо изчезнаха гадините из уличките в квартала!Резултата беше че са се канели да вземат телевизора и беше изчезнало само дистанционното щото им убърках плановете та пак малкия дявол.
                              Fiat Punto 1.2 75 ELX
                              EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                              EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                              EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Working...
                              X