Известие

Collapse
No announcement yet.

сняг? чистене?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сф-Бс

Вчера София=>Бургас всичко за 11 часа. Колата з@ибана на Ст. Загора /до там 4 часа/ и от там с автобус, който щеше да се обърне поне 3-4 пъти. От там 150 км. за 5 часа до Бургас. останалото престои
    Пътя непипнат никъде. През цялото време общо 3 снегорина вечерта към Карнобат видях. ТИР-ове застанали напреко на пътя, катастрофи, канавки, абе квот си поискате

Comment

И аз тая сутрин пътувах София-Враца-София и наистина беше безкоментарно... аз точно бях в тая колона от тирове за която разправя Valjo когато се разминахме с него... Видях го в последния момент, а той маи въобще не ме забеляза.
      Е на връщане вече към 3 часа можеше и да се види и асвалт от време на времепо пътя, а магистралата след Витиня към София се беше направо суха и си пердаших със 160 без проблем
      Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

е като не чистат - хак да им е:

Първоначално публикувано от Фокус
        Полицейска кола и автобус се сблъскаха при моста "Чавдар" и бул. "Владимир Вазов" в столицата

6 февруари 2006 | 14:22
        Агенция "Фокус"

София. Полицейска кола и автобус се сблъскаха преди минути при моста "Чавдар" и бул. "Владимир Вазов" в столицата, съобщиха очевидци за Агенция “Фокус”. Пострадали са двама полицаи, които са били в патрулката. Те са без опасност за живота.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от 100letov
          И аз тая сутрин пътувах София-Враца-София и наистина беше безкоментарно... аз точно бях в тая колона от тирове за която разправя Valjo когато се разминахме с него... Видях го в последния момент, а той маи въобще не ме забеляза.
          напротив, видях те , тя тая лилавата боя не може да се сбърка
          дори видях че ми махна, но лявото стъкло беше толкова замъглено че...
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Няма да повярвате - колко ефтино ни излиза почистването на един километър от софииските улици за сезон - САМО 7000лв на километър плащаме на Волф и Дитц
            Баси кви са тия цени бе , миналите 2-3 години нашите Т-150 чистеха на Агенция "Пътища" за 50 лв. на моточас, знам го щото с татенцето ходихме да сключим договора заедно!
            Само за сведение едно Т-150 за един моточас почиства 10км. междуградски път в двете посоки.
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Ами това е за километър за цялата година с опесачаването - ама си е цифра
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ами това е за километър за цялата година с опесачаването - ама си е цифра
                То май и миенето после влиза, но иначе си го плащаме отделно щото нямало пари заради тежката зима
                А иначе положението в цяла София и вчера и днес е трагично.

Comment

Уффф, прибрах се благополучно, НА ПАРКИНГА имаше закъсал бус и некво Ауди По страничните улици е ужас...
                  Сега ще си налея нещо високоалкохолно, и aкo перифразирам една песничка,

Let's celebrate the fact
                  That we've seen the back
                  of another black white
                  DAY!!!

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                  Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Вчера поради катастрофа на 2 тира на отбивката за Рилски манастир(може би, защото пътят е бил чист ) пътуването до Благоевград е било малко приключение с 10км колони от автомобили.

Просто нямам думи. ВСЯКА година едно и също, абсолютно всяка...направо не знам...
                    Lancia Dedra 1.8 i.e.

Comment

Няма да повярвате - колко ефтино ни излиза почистването на един километър от софииските улици за сезон - САМО 7000лв на километър плащаме на Волф и Дитц
                      Наистина не е много скъпо, като се има предвид, че чистят около 50км само (главните артерии) Интересно къде отиват милионите, които общината "отпуска" (я отпуска, я не) за "почистване" на София Явно повечко ринат по жълтите павета и на Московска
                      Това е същото като с дупките по пътищата (не ми се мисли след тия ледове какви трапове ще се отворят )
                      sigpic

Comment

Working...
                      X