Известие

Collapse
No announcement yet.

видяхте ли кви боклуци създаваме?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• видяхте ли кви боклуци създаваме?

тая вечер по новините даваха за отрочетата богаташки.............ебати боклуците.

По кои новини? Малко повече инфо ако може. Линк може би. Стана ми интересно.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

незнам за отрочетата богаташки, но като видях някакви пикли на по 16 , които си мислят, че "Добро утро !" се пише слято... "Доброутро" ... изпаднах в шок... тея са само по 4-5 години по-малки от мен...

като се има предвид колко неграмотни сме от моето поколение, и как на 90% им липсва и грам обща култура, камо ли познания по предметите, които уж би трябвало да учат.... и колко по-зле са тези след нас.... за какво направо си говорим ?

и после как ще се оправи България като от 20 години все по-тъпи същества се раждат... или поне "родителите" им ги "възпитават" да са такива...
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

дайте линк да го гледам бе, че съм си на село
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

"не" се пише отделно от "знам"...............шокирания
          мене ме нема, в целата схема........

Comment

Пуснете наистина някой линк да видим за какво става въпрос. Но като гледам какво е заглавието на темата горе долу ми става ясно за какво става въпрос та позволете ми да цитирам един колега от друга тема

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            Бих емигрирал, защото не понасям селяците, простаците и комплексарите, които са на мода и си избиват комплексите с черни пари. Не че там няма такива, но нормалните хора си имат права и са защитени.
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

....
              Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 21:56. Основание: двоен пост
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Ако не бъркам се говори за БТВ репортерита, сериите за положението в училищата. Репортер започва работа в едно училище и си прави рфилма. Ето:

Част -1
                И част - 2:
                П.П. Не се копира точно линка на сериите. На 9стр. от архива "На учителя с юбов" 1 и 2 са сериите.
                http://www.btv.bg/videos/broadcast_v...video_id=17099
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                  доста стилно го занули, но не ти приляга като колега мод да се дъвчите по разделите
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                    страшен си , браво

като ще си гледаме грешките:

"Stoyan Georgiev съжалявам много, но ти ще си ми първия...................отнесал наказание.Просто вече ми идва нанагорно с теб. "

хайде преброй колко грешки си допуснал тук, после се заяждай
                    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 22:25.
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                      Ако не бъркам се говори за БТВ репортерита, сериите за положението в училищата. Репортер започва работа в едно училище и си прави рфилма. Ето:

Част -1
                      И част - 2:
                      П.П. Не се копира точно линка на сериите. На 9стр. от архива "На учителя с юбов" 1 и 2 са сериите.
                      http://www.btv.bg/videos/broadcast_v...video_id=17099
                      Без коментар!!!

Comment

Страшно е!
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Абе за кво говорим аз също съм в шок и по друг въпрос - Разни 13-14 годишни пикли с апреспали с 10-20 момчета така наречените батковци, но въпреки това не знаят дали от френска любов се забременява... Трагично и плачевно е...На мен обаче ми се струва че кифлите са много по необразовани от момчетата нз на какво се дължи този факт... може би на батковците с колите ....
                          По тази тема адски много може да се изпише и според мен всичко е умишлено - Колкото по глупав е един народ по лесно се управлява и манипулира!!!

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                            Абе за кво говорим аз също съм в шок и по друг въпрос - Разни 13-14 годишни пикли с апреспали с 10-20 момчета така наречените батковци, но въпреки това не знаят дали от френска любов се забременява... Трагично и плачевно е...На мен обаче ми се струва че кифлите са много по необразовани от момчетата нз на какво се дължи този факт... може би на батковците с колите ....
                            По тази тема адски много може да се изпише и според мен всичко е умишлено - Колкото по глупав е един народ по лесно се управлява и манипулира!!!
                            Ам кво да ти кажа в старото даскало/това което завърших тая година/ имаше една 15-16 год. и прякора и беше "Секса"/имена няма да цитирам/.Защо ли?

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
                              Ам кво да ти кажа в старото даскало/това което завърших тая година/ имаше една 15-16 год. и прякора и беше "Секса"/имена няма да цитирам/.Защо ли?
                              Да не си учил в пловдив познавам една от там Алекс Свирката и тя е на 15-16 нещо такова .Ако знаеш кви клипчета ми праща с неино участие и какви снимки - потресен ....

Comment

Working...
                              X