Известие

Collapse
No announcement yet.

Затвор за 20 лв. подкуп - Или как стават нещата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Затвор за 20 лв. подкуп - Или как стават нещата

Една година лишаване от свобода присъди Великотърновски окръжен съд на Георги Йорданов за опит да подкупи полицаи.

През миналата година в Горна Оряховица той е предложил 20 лева на двама сержанти от районното полицейско управление. С това е искал да предотврати акт за административно нарушение при шофиране.

Георги Йорданов е управлявал автомобила си без предпазен колан, а с него е пътувал мъж без документ за самоличност.

Осъденият ще трябва да заплати и глоба в размер на 2000 лева.

Присъдата подлежи на обжалване пред апелативна инстанция в 15-дневен срок.

Източник:
    http://www.dariknews.net/?p=article&tid=1&id=45147

А и като съм тръгнал да им гледам сайта на дарик , вижте на какво попаднах :

С пари от винетки купуват коли за полицията
    http://www.dariknews.net/?p=article&tid=1&id=45145

Абе парите от тези минетки не са ли САМО за поддръжка на пътната мрежа. Скоро както е тръгнало и наш Първанчо ще си купи някоя нова лимузина от тези пари.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Ами явно тогава половината от нас са за затвор и глоба 2000 лева. Готови сме нали - само първо да набутат в затвора тези дето се разппореждат с парите ни както си искат и не съгласно заложеното в закона. Да се отчетат първо как са изразходвани парите от винетки до сега и какъв е бюджета за изразходването има за тази година. Как не казаха - има излишък - от него допълнително ще направим ,аркировката еди къде си - непредвидено според разчетите и бюджета. То пък от тук идва и въпроса как така превишение-щом са от винетки - толкова се е пътувало и не е някакъв приход от друга дейност. Пък щом не е предвиден - значи смотано са планирали постъпленията - ама впесто да се засрамят - те го изкарват геройство
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Коли за политици

Не е ли по-евтино да карат разни конфискувани "брички"
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Re: Затвор за 20 лв. подкуп - Или как стават нещата

Първоначално публикувано от pr_00f
        ... А и като съм тръгнал да им гледам сайта на дарик , вижте на какво попаднах :

С пари от винетки купуват коли за полицията
        http://www.dariknews.net/?p=article&tid=1&id=45145

Абе парите от тези минетки не са ли САМО за поддръжка на пътната мрежа. Скоро както е тръгнало и наш Първанчо ще си купи някоя нова лимузина от тези пари.
        То ако само Първанчо си вземе лимузина не е страшно - той е един ама да не им хареса на пръдльвците от НС, че там са 240 търтея и ще се озъбиме
        Този "господин" Асен Гагаузов с чужда пита помен прави То много лесно се харчат чужди пари (ебати наглото копеле) Първо да оправят пътищата пък после ако искат и курви да си взимат

Загатка: Колко години затвор и каква глоба ще получи Асен Гагаузов за злоупотреба със 1,5 млн. лв. предназначени за пътищата при положение, че редови шофьор получава 1г. лишаване от свобода и глоба от 2000лв. при опит да подкупи сержант с 20лв.

Жокер: Може да използвате калкулатор

Отговор: Няма да му стигне жизненият път за да си излежи присъдата

п.с. Май никога няма да ти напишат протокол от КАТ, когато си строшиш колата в някоя дупка
        Ебати гадната държава, после гордо се наречи българин
        sigpic

Comment

Re: Коли за политици

Първоначално публикувано от Hrabri
          Не, защото са брички и не могат да "гонят" престъпниците
          А за какво да ги гонят, когато играят от един отбор
          При всички положения Полицията трябва да има нови коли, но тези мърлячи които ги карат не ги заслужават
          Лично пред мен са размазвали полицейски Форд Орион и WV Поло, но и в двата случая ченгетата явно бяха пияни, защото при опита ми да им окажа помощ ме напсуваха и напъдиха А така левашки се бутурясаха двата пъти, че не е за разправяне а и темата ще стане една ....
          sigpic

Comment

Re: Коли за политици

Първоначално публикувано от Dodo 155
            Не, защото са брички и не могат да "гонят" престъпниците
            А за какво да ги гонят, когато играят от един отбор
            При всички положения Полицията трябва да има нови коли, но тези мърлячи които ги карат не ги заслужават
            Лично пред мен са размазвали полицейски Форд Орион и WV Поло, но и в двата случая ченгетата явно бяха пияни, защото при опита ми да им окажа помощ ме напсуваха и напъдиха А така левашки се бутурясаха двата пъти, че не е за разправяне а и темата ще стане една ....
            И аз съм присъствал на такъв случай точно с Поло ма аз не се опитах да им помогна а само излезнах и им се смях 10 минути
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Коли за Властите

Под "Брички" имам предвид след 2001 г с такива е пълно по паркинга където държат конфискуваните коли. Те и без друго си ръждясват кротко.
              Фордове или фалвета/те са за кметовите / за полицията трябва да става въпрос за десетки киловати Те нали и военна прокуратура трябва да има работа когато правят разни униформени фиести по улиците с изгорял един буркан ?

Comment

Re: Коли за Властите

Под "Брички" имам предвид след 2001 г с такива е пълно по паркинга където държат конфискуваните коли. Те и без друго си ръждясват кротко.
                Фордове или фалвета/те са за кметовите / за полицията трябва да става въпрос за десетки киловати Те нали военна прокуратура трябва да има работа като правят разни фиести по улиците с изгорял един буркан ?
                Така де, ама ако там седи "арестувана" твоята кола няма да си много съгласен някой мазен полицай да рупа фалафели и дюнери в нея и да се подмества из София
                Много от тези коли са били откраднати и заловени и заради тромавата система в Полицията и Съда висят там и гният с години Това ти го казвам като потърпевш от тяхното безхаберие
                Коли да им купи МВР, а не от приходите от винетки и други подобни постъпления Утре ще кажат, че имало излишък в НОИ и Здравната каса и с парите да им купиме анораци и кубинки Айде няма нужда
                sigpic

Comment

Арестувани коли

Съдласен съм но като свърши процедурата и се отнеме в полза на държавата е по-добре да остане едно яко ауди за ползване от властите а не да правят търг и за жълти стотинки да го вземе някой мастит полицай или чиновник дето си мисли че е господ.

Comment

Re: Арестувани коли

Съдласен съм но като свърши процедурата и се отнеме в полза на държавата е по-добре да остане едно яко ауди за ползване от властите а не да правят търг и за жълти стотинки да го вземе някой мастит полицай или чиновник дето си мисли че е господ.
                    Съгласен съм с теб на 100%, но от къде ще си купуват колички на далавера ако това стане И понеже това няма да стане, защото означава да се преебат те самите, коли да им купува МВР Нека Г-н Петков да измисли от къде ще спести или намери пари Нали затова е министър, не само да взима дебела заплата и да се пудри пред камерите
                    sigpic

Comment

Като е сглупил да го каже пред двама души едновременно !!
                      Казва се само на единият, и ако можеш да прецениш веднага кой е шефа / но никога пред двама защото става лошо 2 ма срещу 1 . Може да отидеш настрани и да заговориш 1 я, но да не те чува другият. Те винаги са комбина. И друго важно , като те спрат да не вземеш да се показваш - знаеш ли аз кой съм ??Ей това ме е спасявало няколко пъти докато се договаряме с Човека.
                      Само като го чуят и вече са написали половината акт.
                      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Акт

Първоначално публикувано от kris11
                        Като е сглупил да го каже пред двама души едновременно !!
                        Казва се само на единият, и ако можеш да прецениш веднага кой е шефа / но никога пред двама защото става лошо 2 ма срещу 1 . Може да отидеш настрани и да заговориш 1 я, но да не те чува другият. Те винаги са комбина. И друго важно , като те спрат да не вземеш да се показваш - знаеш ли аз кой съм ??Ей това ме е спасявало няколко пъти докато се договаряме с Човека.
                        Само като го чуят и вече са написали половината акт.
                        За съжаление си много прав...

Comment

Обаче ето ви т.нар. "обществена значимост" на случая с осъдения търновец..........имам много добро приятелче, колега, работим заедно..........той е прословут с непукиза си към куките, в мое присъствие е давал пари, за да не го закачат.......днес ми разказва как в петък го спрели, бил без талон на колата, забравил го...и ми вика:"ааа, кви двайсе лева, след случая с търновеца, дето го даваха по телевизията, вече ме е страх..."......и си отнесъл акта най спокойно, макар че до колкото го познавам, и за 50 лева не е.......просто си има парички момчето.

Поздрави!!!

Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.

Comment

Working...
                          X