Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой сервиз?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой сервиз?

Колеги днес и аз претърпях ПТП, което беше по моя вина . Белисимата ми е смачкана отпред, добре че са само ламарините. Реве ми се като се сетя как изглежда в момента , но важното е че няма пострадали. Та исках да ви попитам, от Армеец ми дадоха един списък със сервизи, ако някой е посещавал някой от тях и/или има добри отзиви да каже, че не знам къде да я закарам.
    Благодаря.
    Attached Files
    Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
    Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Попринцип пича който прави мойта кола много добре ги прави нещата но всъщност май го няма из между изброените... дано не е много размазана и да се оправи бързо, ако има нещо казвай да те пренасоча към него
    (съчувствам ти...чувството е отврат...дано ти не си пострадал ламарините ще се оправят )

Comment

Ауто Екип
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

това Вирунга (не знаех че се казва така честна дума) на бул. Илиянци 12 е на едни добри мой приятели. Не искам да ги хваля но работят много добре (понякога малко бавно) и ползват само качествени материали. Моята задица вече 3 пъти я възстановяват от зверски удари
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Колега алфа-та ти да не би да се намира в кв.Младост на паркинга пред кафе JOY ? с номер
          ВН 4714 РК
          защото вчера бях в кафето и гледам някаква готинка 156-ца и като я позагледах отпред я видях че е доста контузенка .
          sigpic
          ex 147 JTD by Turbon
          Giulietta multiair - the new passion

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            това Вирунга (не знаех че се казва така честна дума) на бул. Илиянци 12 е на едни добри мой приятели. Не искам да ги хваля но работят много добре (понякога малко бавно) и ползват само качествени материали. Моята задица вече 3 пъти я възстановяват от зверски удари
            Може и там, аз сервизите не ги знам така че всяка препоръка е добре дошла.

Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщение
            Колега алфа-та ти да не би да се намира в кв.Младост на паркинга пред кафе JOY ? с номер
            ВН 4714 РК
            защото вчера бях в кафето и гледам някаква готинка 156-ца и като я позагледах отпред я видях че е доста контузенка .
            Дам, това е мойта колица .
            Ето и малко некачествени снимки от телефона:
            Attached Files

Comment

Едната ми кола в момента е в сервиз Джоки (първия на втората страница).
              Като излезе (надявам се следващата седмица) ще мога да ти дам мнение.
              Ама предполагам до тогава вече ще си я дал някъде.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

доста лош удар. надявам се че са ти написали втори оглед от армеец. И аз бих поразгледал из форума за части че като гледам ще има смяна на доста неща
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Най-гадното е че на пръв поглед не изглежда нещо сериозно, а всъщност е точно обратното ...

Comment

Казаха, че втори оглед ще има в сервиза, но пък първо трябва да ми дадат възлагателно писмо. А пък днес говорих с агента който ни движи застраховките на служебните коли, който ми каза, че от два-три месеца станало, че ако премията ти е под 500 лв нямаш право на сервиз а само експертна оценка. Но пък днес никой в Армеец не ми каза за подобно нещо и чакам утре писмото евентуално. А пък иначе гледах колата и не видях спукан радиатор или нещо по лошо, но аз не разбирам, дано да са само ламарини.

Comment

Колега това което се вижда на двете снимки е над 500 лева във всеки случай. Така като гледам имаш нужда от нов капак, маска, предна броня и десен фар. Калника не се вижда добре но може и той да е за нов. А какво е отдолу докато не се разглоби никой не може да ти каже
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщение
                        Казаха, че втори оглед ще има в сервиза, но пък първо трябва да ми дадат възлагателно писмо. А пък днес говорих с агента който ни движи застраховките на служебните коли, който ми каза, че от два-три месеца станало, че ако премията ти е под 500 лв нямаш право на сервиз а само експертна оценка. Но пък днес никой в Армеец не ми каза за подобно нещо и чакам утре писмото евентуално. А пък иначе гледах колата и не видях спукан радиатор или нещо по лошо, но аз не разбирам, дано да са само ламарини.
                        смени си "агента"
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                        X