За втора поредна година на едно от най-красивите места в родопите се провежда "фестивал в защита на глухаря".
Нямам нищо против инициятивата... тя дори е похвална... реализацията обаче е това от което ме побиват тръпки...
Ето кое ме провокира да направя тази тема:
Самият аз си прекарах отпуската на този язовир и преди да успея да опъна палатката събрах 5 чувала с боклуци от мястото, които после извозих до кофите в цигов чарк заедно с моя боклук... Затова знам, че ако там се изипят 4-5000 човека и 5 дни дъни музика и се пие, пуши и Т.Н от защитената местност няма да има и следа... Да не говорим, че в периода март-август глухаря и лещарката гнездят и шума ще ги побърка и изгони...
Ето линк към група във фейсбук, която създадох за да може повече хора да разберат за проблема.
Ето и линк към разговор по темата във offroad-bulgaria ( от средата на шеста страница започва).
---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:37 ----------
няма как да не съм съгласен с Tontonella
Нямам нищо против инициятивата... тя дори е похвална... реализацията обаче е това от което ме побиват тръпки...
Ето кое ме провокира да направя тази тема:
Първоначално публикувано от ribar4e
Ето линк към група във фейсбук, която създадох за да може повече хора да разберат за проблема.
Ето и линк към разговор по темата във offroad-bulgaria ( от средата на шеста страница започва).
---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:37 ----------
няма как да не съм съгласен с Tontonella
Първоначално публикувано от Tontonella
Comment