Първоначално публикувано от BatVas
Известие
Collapse
No announcement yet.
Слагайте катализаторите обратно...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BatVasБаси, моя катализатор не беше запушен и остана при Драгодаже не ми е изкупен-ама от къде да знам, да го бях взел
иначе чичо любо ги изкупува по ~20 лв
продават се някакви ноу неймки за около 200 лв
ама проблема е не дали имате катализатор или не - а колко вредни емсии ще покаже на екзаминера - което зависи от още доста нещаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
ама проблема е не дали имате катализатор или не - а колко вредни емсии ще покаже на екзаминера - което зависи от още доста неща
Другото което не ми е ясно кой бензин дава повече вредни емисии ниско или високооктановия???98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIДругото което не ми е ясно кой бензин дава повече вредни емисии ниско или високооктановия???
може да се добави спирт обаче за подобряване на изгарянетоНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Е нали за тва сте с по две свщи на цилиндър бре ко се оплаквате би трябвало да изгаря докраймоя катализатор е горе долу добре и ако стане напечено си го монтирам
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от BatVasБаси, моя катализатор не беше запушен и остана при Драгодаже не ми е изкупен-ама от къде да знам, да го бях взел
ама проблема е не дали имате катализатор или не - а колко вредни емсии ще покаже на екзаминера - което зависи от още доста неща2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
лошо Васе ми ходи при Драго макар че не ми се верва да е още там като го знам колко чист си държи гаража
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от BatVasБаси, моя катализатор не беше запушен и остана при Драгодаже не ми е изкупен-ама от къде да знам, да го бях взел
ама проблема е не дали имате катализатор или не - а колко вредни емсии ще покаже на екзаминера - което зависи от още доста нещаsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от MaldiniПървоначално публикувано от WhitePowerаз ще щркна на гас и пак ще мина
е освен ако не ги изментишНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Преглед
Като минавах на преглед един от техниците влезе в колата и само накрая ме накара да я преместя Те си мериха, теглиха, писаха... После се обади по телефона на някой?! след което след мене дофтаса една баракуда /408/ без да зануляват апарата мериха ме два пътии му прищипаха същите данни и хоп аз и един субект минахме преглед?! Ами нека го хванат по пътя за лозята тоя юнак Ха Ха Ха за дядовия
п/с Явно по килца сме си паснали с моско все едно са си плюли в устата с моето алфе97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
аз както съм с газов инжекцион, като отвори онзи чичко капака винаги вика - Лелелеле колко кабели и мъркучи, та може да се измисли нещо.
Аз съм си мислел и за други финти:
1. Да махнеш катализатора ама така, че да можеш да го слагаш от време на време;
2. При махнат катализатор, някъде на генерацията да се сложи малък жигльор, който като го отвориш да влииза външен въздух - това попринцип ако се направи преди ламбдата обогатява сместта
Comment
-
Моето мнение е, че е време да почне да се мисли и за замърсяванията, които старите ни коли правят на тоя въздух! И да ви кажа честно предпочитам в София да има 5 пъти по-малко коли и 5 пъти по-чист въздух, отколкото тва, което е в момента! Естествено, че трябва да има катализатори по колите, предполагам, че и за филтрите за твърди частици ще стане така след някоя и друга година. Не става само в БГ всичко да е наопаки на останалите...
И бъркането в джобовете ни е единствения начин да си оправиме колите, не мислите ли?!sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Лоша работа с тия катализатори, а най-лошото е, че ако те спрат на пътя и колата покаже високи стойности на емисиите, веднага я спират от движение, взимат ти талончето за преглед и се налага и глоба, така поне ми обясни един познат.
Аз си запазих катализатора на Дедрата, доста нов и работещ беше, ама като сменях меката връзка и реших да го махна, макар че нямаше нужда.
В ЕМкомплект ми казаха, че имало някакви руски катализатори, приблизително 200-300 лева били...
Май ще се наложи да се купува таквоз руско чудо...
Comment
Comment