Известие

Collapse
No announcement yet.

"Помощ, проверяват ме" Полезно четиво!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Помощ, проверяват ме" Полезно четиво!!!

Здравейте Колеги,

За съжаление българинът не си знае правата и това е причината Кат да си измислят какви ли не истории, на които нашенецът кима одобрително (колкото и абсурдно да звучат те ). Именно това е причината "палките",почти винаги, да имат едно специфично отношение към водачите на МПС-та (един вид ти си ми длъжен каквото и да става).
    На следния линк http://cars123.hit.bg/KAT%20prava.pdf може да намерите информация, какво може да правят Кат по време на проверка, какво може да правите вие, какво не могат да правят Кат и за какво трябва да си отваряте очите. Смятам че материалът си заслужава вниманието, аз лично съм си го принтирал и си го нося в жабката. За съжаление КАТ от държавна институция се превърна в АД (акционерно дружество което, като всяко друго, се грижи и се отзовава само когато става дума за неговите спонсори).

Лек ден на всички, искрено се надявам материалът да ви е от помощ

Благодарности на адвокат Ивайло Ганчев - човекът който е намерил време и е написал тези страници.
    Линкът е заимстван от Деу-Шевролет Клуб, едно благодаря и на колегите
    На чужд задник всеки е педераст

Мерси много
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Това съм го чел и друг път в нашия форум, мисле че Ферариста беше го постнал.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Това съм го чел и друг път в нашия форум, мисле че Ферариста беше го постнал.
        Да,ето я и темата: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32816

Comment

Бе на теория добре ама на практика я опитай да обясниш на охранителен полицай скрит в храстите че е в нарушение. Един съсед така си беше изкарал и боя. Спрели го посред нощ двама с хранилка а той бил сам. После бяха изкарали че ги е нападнал и скъсал пагоните на единия.
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ако е бил сам много неща може да го изкарат, но е хубаво човек да знае какво и къде. Преди 2 години на КПП-то на к. к-с. Дружба, на излизане полицаят реши да ме спре с подсвирване и звук от типа Еййччч, без палка без нищо. Който е бил там знае,че точно пред КПП-то има легнал полицай и трябва да се намали. На 10 метра от КППто пуснах аварийните по средата на пътя, отворих прозореца и попитах най културно къде малоумния полицай е виждал черено такси. Данеби случайно да ме е объркал с маршрутка, че да ми свири. След като всички полицай наизлизаха от будката си (3ма) заформихме огромен сейр. Първоначално се опитах културно да обесня,че съм наясно със това,че мога да бъда спрях с махане на ръка, но не приемам това да става в момент в които съм преминал границата на КПП-то и махането с ръка да е придружено с свиркане и разни звуци. Извикаха патрулни коли, 10 полицая дойдоха,започнаха едни обиски на колата, едни глупости.От 6 до 9 вечерта ни държаха на КПП-то. Аз си викнах адвоката, той ми каза да подпиша акт с възражение. На другия ден пуснах жалба и в края на крайщата не признаха акта и ми го опростиха. Имаше и някакво дисципллиинарно наказание за полицайте.
            В последствие така се стекоха нещата,че станахме добри познати с 2ма от полицайте и сега се разбираме добре
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
              Извинявам се за дублиране на темата, търсих подобно заглавие на "Помощ, проверяват ме" (така се казва книжката), не намерих затова реших че няма такава тема. Не съм влизал от едно 6 месеца и не съм наясно с темите които се пускат.

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
              Бе на теория добре ама на практика я опитай да обясниш на охранителен полицай скрит в храстите че е в нарушение. Един съсед така си беше изкарал и боя. Спрели го посред нощ двама с хранилка а той бил сам. После бяха изкарали че ги е нападнал и скъсал пагоните на единия.
              Колега съжалявам да чуя за твоя приятел, за съжаление и такива неща стават. Опитал ли се е да ги съди, жалби такива работи? Не мога да коментирам как бих реагирал в такава ситуация (най-малкото ще си зашеметен от случката), но според мен .... телефон 112, кратко обяснение и изискваш да се прати 2ра кола на мястото (докато още може да се докаже нещо). Разбира се на теория е едно, на практика друго. Наистина много неприятна случка..... Като си сам по-добре да ти напишат акт, запиши възражение и докато се отдалечваш една снимка на патрулката с телефона (сега всеки има камера на тела), после газ и една добре обоснована жалба.
              На чужд задник всеки е педераст

Comment

Благодаря за материала. Конкретно за пребития човечец ... без коментар.
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Колега съжалявам да чуя за твоя приятел, за съжаление и такива неща стават. Опитал ли се е да ги съди, жалби такива работи? Не мога да коментирам как бих реагирал в такава ситуация (най-малкото ще си зашеметен от случката), но според мен .... телефон 112, кратко обяснение и изискваш да се прати 2ра кола на мястото (докато още може да се докаже нещо). Разбира се на теория е едно, на практика друго. Наистина много неприятна случка..... Като си сам по-добре да ти напишат акт, запиши възражение и докато се отдалечваш една снимка на патрулката с телефона (сега всеки има камера на тела), после газ и една добре обоснована жалба.[/QUOTE]

Телефон ама ако се доредиш. Щото те те ступват, слагат ти едни белезници и айде в районното да поседиш на трамвая. Пък там каквито са любезни. А когато е твоята дума срещу тяхната може да те тормозят с месеци. И после ставаш криминално проявен за вечни времена. Нашата държава си е .... мамата.
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                    Ако е бил сам много неща може да го изкарат, но е хубаво човек да знае какво и къде. Преди 2 години на КПП-то на к. к-с. Дружба, на излизане полицаят реши да ме спре с подсвирване и звук от типа Еййччч, без палка без нищо. Който е бил там знае,че точно пред КПП-то има легнал полицай и трябва да се намали. На 10 метра от КППто пуснах аварийните по средата на пътя, отворих прозореца и попитах най културно къде малоумния полицай е виждал черено такси. Данеби случайно да ме е объркал с маршрутка, че да ми свири. След като всички полицай наизлизаха от будката си (3ма) заформихме огромен сейр. Първоначално се опитах културно да обесня,че съм наясно със това,че мога да бъда спрях с махане на ръка, но не приемам това да става в момент в които съм преминал границата на КПП-то и махането с ръка да е придружено с свиркане и разни звуци. Извикаха патрулни коли, 10 полицая дойдоха,започнаха едни обиски на колата, едни глупости.От 6 до 9 вечерта ни държаха на КПП-то. Аз си викнах адвоката, той ми каза да подпиша акт с възражение. На другия ден пуснах жалба и в края на крайщата не признаха акта и ми го опростиха. Имаше и някакво дисципллиинарно наказание за полицайте.
                    В последствие така се стекоха нещата,че станахме добри познати с 2ма от полицайте и сега се разбираме добре
                    Бравос......
                    Иначе добре че пак излизе такава тема че ПДФ-а от моята нещо се е затрил.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                    X