Известие

Collapse
No announcement yet.

Прави ли нещо полицията? II-ра част

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прави ли нещо полицията? II-ра част

Докато се ровех спокойно из нетчето попаднах на следното:
    http://free.hit.bg/savestin/BG/tine.html
    Една може би забравена вече история Забравена и от мен дори! Но кошмарът за това семейство продължава
    Това е цялата хронология на събитията Доста е дълго, но ако Ви остане малко време я прочетете или си я припомнете
    Аз лично вече незнам в каква държава живея
    И дали това е държава
    Не искам да прехвърлям СУПЕР негативното ми отношение и ОГРОМНОТО разочарование от цялата действителност - оставям на Вас да мислите ...

п.с. Пускам и анкета Не искам да си мислите, че това е политически настроена тема Това продължава през 3 /три/ различни правителства
    1
    Да
    0.00%
    0
    Не
    100.00%
    1
    Не мога да преценя
    0.00%
    0
    sigpic

Аз гласувах с НЕ, защото не вярвам във властта и не вярвам, че биха ми помогнали ако не дай си боже ми се наложи
    sigpic

Comment

Аз само това ще кажа-всяко стадо си има черни овци. Винаги има някой, който не си върши работа, дори в братска Америка към която вървим не всички са изтъкани от съвършенство.
      Скромният ми опит с органите на реда показва, че съм имал нужда от тях 2 пъти и 2та пъти си свършиха работата и то по-добре, отколкото сам очаквах. Първия път(няма смисъл да разказвам случая, но ако държите ще го ) аз лично не очаквах никакво съдействие, но тъй като бях в емоционален момент и нямаше какво друго да направя-въпреки че поводът беше незначителен на пръв поглед полицаят, към който се обърнах реагира веднага и ми оказа съдействие.

Не искам да съм страна в спора, но е факт че когато съм имал нужда са ми помагали. На други явно не са.
      Темата за българската полиция е безкрайно дълга и има много аргументи за и против. Има множество фактори, които влияят върху ситуацията в момента и я правят такава.
      Lancia Dedra 1.8 i.e.

Comment

Първоначално публикувано от Tanuco
        ... Не искам да съм страна в спора ...
        То спор в случая няма колега
        Фактите говорят
        Идеята на тази анкета е да видиме в колко % от случаите господата с фуражки са си свършили добре работата, т.е. направили са това за което им плащат

п.с. Искрено се радвам за теб, че в 2 от 2 случая са ти помогнали Значи си попаднал на свестни полицаи
        sigpic

Comment

Дай боже съвестните да станат повече и да случваме такива на каквото е попаднал колегата - такива които си вършат работата със съзнанието че служат на обществото ака данъкоплатците
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
          X