някой пътувал тия дни през сърбия?че ми предстои да се прибирам от италия а на зелената ми карта пише сърбия и черна гора,и не е като да ми се дават 100 еврееца за да мина през сърбия
Известие
Collapse
No announcement yet.
пътуване през сърбия
Collapse
X
-
За съжаление ще ти трябва от новите ни сертификати "Зелена карта" вече преиздадохме доста. Сърбите смениха инициалите, и ние по тях на сертификатите, но поне да ни бяха дали година, за да се изчистят старите, но не. Така е най-добре - по 80-100 евро на кола, така се прави далавера за държавата. Ако нямаш от новите сертификати вадиш кеша и пиеш студена вода. Ако имаш от новите сертификати, то е ясно
Има решение и то е нашите управляващи да го кажат това нещо директно на сърбите. Ама така е, винаги ще ни тъпчат другите...
Съжалявам най-вече, ако си в чужбина. Намери си някой да ти издаде от новите ЗК и да ти я прати там, иначе си приготви евро.Алфа Ромео 156 1.8 TS `99
-
Първоначално публикувано от piqnica Покажи съобщениеЗа съжаление ще ти трябва от новите ни сертификати "Зелена карта" вече преиздадохме доста. Сърбите смениха инициалите, и ние по тях на сертификатите, но поне да ни бяха дали година, за да се изчистят старите, но не. Така е най-добре - по 80-100 евро на кола, така се прави далавера за държавата. Ако нямаш от новите сертификати вадиш кеша и пиеш студена вода. Ако имаш от новите сертификати, то е ясно
Има решение и то е нашите управляващи да го кажат това нещо директно на сърбите. Ама така е, винаги ще ни тъпчат другите...
Съжалявам най-вече, ако си в чужбина. Намери си някой да ти издаде от новите ЗК и да ти я прати там, иначе си приготви евро.
Comment
Comment