дайте акъл за добър застраховател за каско
Известие
Collapse
No announcement yet.
каско - къде?
Collapse
X
-
Тва в коя компания е бре
П.С. Монка и аз мисля да се прехвърля тази година в ДЗИ ма още не съм решилFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIОбщата маса която е минала през ДЗИ е доста доволна включително и аз.sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Mury_alfataТва в коя компания е бре
П.С. Монка и аз мисля да се прехвърля тази година в ДЗИ ма още не съм решилМного съм разочарован от тях. Имам 2 коли застраховани там и никога не са си платили, както трябва. Много мога да изпиша за тяхните издънки.....
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
HDI!!!
Защо-плащат бързо(в рамките на 1 седмица от завеждането на щетата ми изплатиха щета за 930лв, ремонтът ми излезна 680лв)
-Не се заяждат, не надценяват колата, за да ти вземат по-голяма сума за застраховката(както БулИнс, например) и така...общо взето са много коректни.Lancia Dedra 1.8 i.e.
Comment
-
Първоначално публикувано от TanucoHDI!!!
Защо-плащат бързо(в рамките на 1 седмица от завеждането на щетата ми изплатиха щета за 930лв, ремонтът ми излезна 680лв)
-Не се заяждат, не надценяват колата, за да ти вземат по-голяма сума за застраховката(както БулИнс, например) и така...общо взето са много коректни.sigpic
Comment
-
При мен застраховката е в "Орел" сумата за която е застрахована колата е 6000, след като ми свалиха 25% заради ГО-то в крайна сметка какското ми струва 340, не ми се е случвало до сега да пробвам колко и как плащат но мой приятел е доста доволен от тях!
Ама за ГО-то ме окъпаха здраво - 105лв.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
BulIns0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment