Колеги понеже вчера ме спряха с превишена скорост (няма какво да се оправдавам- виновен съм си) бях с +34 км (84км), от кога влиза наказанието без книжка.Ясно е че глобата е 150 лв и точки (незнам колко), но кога ще ми вземат книжката, сега ми взеха само талона, но ми казаха че може д си карам само с Акта 1 месец- замествал талона. След 1 месец като ми излезе глобата и отида за талона тогава ли ще ми вземат книжката?
Известие
Collapse
No announcement yet.
колеги кога се взима шоф.книжка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеДа!
Наказателното постановление влиза в сила от датата на получаването муАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Колега нема кво да обжалваш, мой приятел го спряха с 36км отгоре, обжалва адвокати глупости и само забави вземането на книжката, за един месец ще ти я вземат доколкото знам, и 150 лв естествено, кофти баткаsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Всъщност за тези километри не е ли 3 месеца 200лв и 12т .... Поне мен като ме спряха нещо подобно ми измърмориха (вярно че моя случай беше малко по различен) ама аз минах по тънката лайсна .... 10% от стойноста на акта и да ме няма ....
Comment
-
Абе аз съм чувал нещо от типа на: трябва да ти вземат книжката примерно за 6месеца, обжалваш, делото се проточва и до като свърши вече са минали 6 месеца и не ти взимат книжката.
Това реално ли е?
---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:46 ----------
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеВсъщност за тези километри не е ли 3 месеца 200лв и 12т .... Поне мен като ме спряха нещо подобно ми измърмориха (вярно че моя случай беше малко по различен) ама аз минах по тънката лайсна .... 10% от стойноста на акта и да ме няма ....Last edited by soldier; d.m.y г., 16:12.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеАбе аз съм чувал нещо от типа на: трябва да ти вземат книжката примерно за 6месеца, обжалваш, делото се проточва и до като свърши вече са минали 6 месеца и не ти взимат книжката.
Това реално ли е?[COLOR="Silver"]
...........The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
Те тия винаги казват повече от реалното. Аз като ударих една кола на паркинга и катаджиите бяха познати на потърпевшия и искаха да му плата на място. Аз отказах и те катаджиите е дали щеше да му дадеш 200лв на него или сега ще ги оставиш в кат и ще вземат точки няма мн разлика. Даже било по зле за мен, че и точки ще ми вземат. Накрая глобата ми беше 50лв
А всъщност да ползвам темата да попитам аз така колко време мога да си карам щото никъде не пише дати ...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение1 месец. после все едно си без книжка.
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение1 месец. после все едно си без книжка.
Когато са претоварени и се бавят постановленията удължават срока на акта .
Но хванат ли те с изтекъл акт по добре не го показвай и казвай ,че си си забравил талона - глобата е по-малка 10лв .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеПравилно . освен ако не ти го удължат с печат .
Когато са претоварени и се бавят постановленията удължават срока на акта .
Но хванат ли те с изтекъл акт по добре не го показвай и казвай ,че си си забравил талона - глобата е по-малка 10лв .
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioПо-точно от изтичане на срока за обжалване.
Първоначално публикувано от sunny2006Но хванат ли те с изтекъл акт по добре не го показвай и казвай ,че си си забравил талона - глобата е по-малка 10лв .sigpic
Comment
-
С постановлението не можеш да караш , а АКТ-а след като е изтекъл е невалиден вече т.е. не си редовен и набарат ли те. Tака че намери 100лв и си ги плати за да си редовен .
Първоначално публикувано от KukuНяма как да стане, колега, защото .....Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment