Сега да ходя да ми леят куршум ли искаш....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нуди плаж?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеСега да ходя да ми леят куршум ли искаш....
Все ще уцелиш ,някоя тлъста баба ,която се е разкрачила хубаво(да се опече по-добре)
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеда,ама преди това,иди на нудистки плаж...
Все ще уцелиш ,някоя тлъста баба ,която се е разкрачила хубаво(да се опече по-добре)
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеда,ама преди това,иди на нудистки плаж...
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениевлачи кожа по песЪко
П.П. и аз предпочитам бялата кожа
Comment
-
Ииии след последните няколко поста ми се иска да изтрия картинките появили се в съзнанието ми...Пак ще требав се пуши...Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Скоро ще напече
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:29 ----------
Сетих се, за да ти се избистрят мечтите в правилната посока върви си вземи една мъстичка и я гаврътни с диня, дано предизвика по приятни спомени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеСкоро ще напечеFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Абе човека си каза кое поражда влечението му да посети въпросния нуди плаж, написал си го е даже
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеНе ми е за тена, интересно ми е чувството да се шматкам насам-натам и патката ми да се вее и никои да не ми обръща внимание. ........
Успех
После ще разправяш как е ,има ли тръпка
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Еееее щом иска нека да вее..Въпорса е да не се върне безкраино и необратимо травмиран от видяното..Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Който го е страхо от вълци - не ходи в горатаAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment