Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е наказателната такса...?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каква е наказателната такса...?

Колеги, тъй като все още не съм си прехвърлил колата на мое има в кат, та се чудех(понеже закъснявам с около 10 месеца ), каква е глобата за забавяне на прехвърлянето на мпс в кат?
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Хайде колеги неможе никой да не знае...?!

Comment

Давноста от покупко продажбата на колата е мисля 1-2 месеца.И аз бях закъснял с няколко седмици, ама нищо не казаха Надявай се да не стане проблем.
      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

За физически лица глобата е от 100 до 500 лева. Но както каза колега може и да ти се размине.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ......
          ТЕЗИ ХОРА СА ЛУДИ, ама и на мен каде ми е главата...!?!?! Дайте някаква идея какво да направя та по възможност да ми се размине...

Comment

Отиваш възможно най-бързо... Това е... ако отлагаш само по-лошо може да стане.Пък и само връзки могат да помогнат в тоя случай.
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
              ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ......
              ТЕЗИ ХОРА СА ЛУДИ, ама и на мен каде ми е главата...!?!?! Дайте някаква идея какво да направя та по възможност да ми се размине...
              Амм
              не ходиш още няколко месеца докато нарушението ти получи давност и си в джаза
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Амм
                не ходиш още няколко месеца докато нарушението ти получи давност и си в джаза
                Че колко е давноста?
                Аз така купих кола май месец, и до 1-2 седмици ще е сглобена и мисля да ходя до КАТ да я регна - дали ще ме резнат - взета е нов внос, на фактура....?
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

След глобата в КАТ, после и в данъчното има 10лв. глоба за всеки просрочен месец, плюс данъка и лихва върху данъка
                  Търти, как се "получава давност"?! Защо ли си мисля, че тия нарушения са малко по-разлчни от ония нарушения
                  sigpic

Comment

Е стига толко жокери
                    принципно не обичам да обяснявам как се шмекерува
                    дори за убийство има давност

Comment

Само да не получи давност към АДВ
                      sigpic

Comment

За давността почти уцелихте, но първо трябва да си платиш таксата да ни ти напишат глобата и да има да я плащаш. Тогава почва да тече срок от 5 години в които държавата трябва да си прибере дължимото. След пет години тази глоба отпада. Само че, този сценарии е подходящ за общината и данъчното, защото рядко опираш до тях, но виж с КАТ "любовната" връзка е по-гореща и срещите по-чести. Както каза колегата по-горе, просто отиди в кат направи тъжен поглед и се помоли да ти се размине. Сега погледнах, че си и от София, а за проблемите на софийският КАТ знаят всички, често сроковете са пропускат и по тяхна вина, така, че ходи се оправяй докато не е станало фрапантно.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          За давността почти уцелихте, но първо трябва да си платиш таксата да ни ти напишат глобата и да има да я плащаш. Тогава почва да тече срок от 5 години в които държавата трябва да си прибере дължимото.
                          Колега, тук има тъкмо две неточни неща.
                          Но няма да спорим

Comment

Неточности може да има, но ако нещо е невярно, хубаво е да ме поправиш.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Неточности може да има, но ако нещо е невярно, хубаво е да ме поправиш.
                              Не, не е хубаво, защото още по-горе казах, че не обичам да давам акъл как се шмекерува. А и не е правилно.
                              Законите, добри или лоши, трябва да се спазват.

Comment

Working...
                              X