Известие

Collapse
No announcement yet.

Гаражът като галерия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гаражът като галерия

Конкурс за гараж, подобаващ на кола като Мазерати.
    Гледайте клипчето на наградения в категорията "съществуващ гараж".
    http://www.bustler.net/index.php/art...dream_garages/

"To provide an appropriate space to honour this car as a piece of art"

Интересно и обнадеждаващо е, че и в България има собственици с подобно отношение към дизайна и архитектурата. Ако не беше тъпата криза, вече щеше да е реализиран подобен проект (макар и с основен "експонат" Lamborghini) за семейна извънградска къща. Инвеститорът не се е отказал де, просто стават по-бавно нещата.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Ами обикновено, тия дето имат пари нямат вкус, само виж едно "ВИП" парти у нас, всъщност така и е по света, но е завоалирано чрез наемане на различни дизайнери, архитекти и т.н.А у нас селянин с пари иска просто да има еди каква си къща и не иска и да чуе друг да му дава акъл как да изглежда къщата, двора и други придобивки.
    Иначе, аз бих си направил такъв гараж, ако имах толкова пари, готин е
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Да бе, ше вкарам колата в хола да ми мирише на гуми, на бензин, на смазки..... тъпотия неприложима в ежедневието и подходяща единствено за снимка в списание или три-минутно клипче
      Иначе е интересно, да, ама да не ти е у къщата
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        А у нас селянин с пари иска просто да има еди каква си къща и не иска и да чуе друг да му дава акъл как да изглежда...
        Една част от тези са неспасяеми, други имат нужда да видят, харесат и откопират нещо прилично далеч извън оградата на кочината, а на следващия етап даже приемат чужд авторитет и се оставят да бъдат изненадани от него - еволюция

А за хората с пари и вкуса не съм съвсем съгласен - просто показността е аспект на простотията, докато нормалните заможни хора гледат да не бият на очи.

---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        ...да ми мирише на гуми, на бензин, на смазки...
        Тая рампа е сложена именно да не ти се налага да палиш колата в хола И в Калифорния си е съвсем приложимо според мен, но у нас е достатъчно да си подадеш накрайника на ауспуха от вратата и колата вече ще е кална до прозорците... Особено в елитните периферни квартали, където карат на септични ями

Comment

Е, както казва Куку, това не се връзва с масовата ни представа за гараж, но аз я харесвам, друг пък може да си го направи в класически вид-с гуми, масла и какво ли не.Е дано да имаме тая възможност
          sigpic

Comment

Не, не, не ме разбрахте - гуми, бензин, смазки и прочие по колата си миришат и без тя да е запалена или да се движи.
            Само за проба си свалете резервната гума и си я сложете в стаята, където спите
            sigpic

Comment

Много готино решение е тая рампа,само с влизането нз как ще е,трябва да гасиш колата още отвън,иначе е много приятно така, и аз бих си направил такова гаражче,ооо и аз съм на първия етаж,може да се измисли нещо,ще си построя площадка пред балкона да паркирам алфата там.Абе като цяло е идейно тва.
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Само за проба си свалете резервната гума и си я сложете в стаята
                Неа нужда - аз си возих един комплект в чувал в купето два дена, а смърдя на джапанки още толкова след като колега от Ланча форума ме отърва от тях

А на човека къщичката му е доста проветрива иначе.
                Как да е де, то е ясно, че не е за всяка кола и къща тва решение (представи си някой алфонс как капе по мокета откъм рейката ). Както беше казала една позната по повод живеенето в лофт, иска се известна доза поносимост към артистични неудобства за тия неща

Comment

Като гледам клипа се чудя тоя кара ли я тази кола или само и се любува...
                  Всеки който пожелае може да си метне едно легло до Алфата,взима си някоя бира и всичко е ОК.
                  Ама чак да си я вкарам в хола....
                  EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                  Suzuki GSXF600 99г.
                  Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Не, не, не ме разбрахте - гуми, бензин, смазки и прочие по колата си миришат и без тя да е запалена или да се движи.
                    Аааа, да, е този тук явно има и проветрителна уредба, освен вратата)
                    sigpic

Comment

тва за Алфа не става - вечно ще ти е в масло пода
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Aaaa не е така има толкова големи маняци, които не могат да се разделят с колата, че с удовоствие биха спали с нея
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да ми дадът мазерати и таква къща пък нека ми мирише на гуми и т.н. нека ми е!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Ми да де - имаш пари за Мазерати и къща-палат, а нямаш пари за гараж - колко треа си проЗ
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                              тва за Алфа не става - вечно ще ти е в масло пода
                              Ще си сложи една тавичка на колела отдолу и готово
                              sigpic

Comment

Working...
                              X