Известие

Collapse
No announcement yet.

Шумахер и тод карат алфа 159 ? :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шумахер и тод карат алфа 159 ? :)

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=7167
    Вижте снимките и кажете дали това е алфа 159 или аз нещо се бъркам
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Е няма VW да кара
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

дадох им я да се порадват момчетата в края на краищата
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Шуми хем е шваба, пък да не знае, че от голфо по-здраво нема. минали са ги с неква трошлива Алфа да се мъкнат. Добре, че имат механици дето само за тях работят
        Сфинкса веднага да им обясни да спрат да се излагат
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

трябваше да карат корола.
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Той я проба 159 само дали е за смяна на съединител
            че била гаранционна.

Ами това е рекламна политика, какво да кара, Кими поне има фиат браво...
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

aма пък и жан тод с най-скъпо платения шифьор бе,пак се уреди,едно време шуми като караше все го засичаха с някое ферари а сега кризата на алфа го е качила
              alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
              alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                Той я проба 159 само дали е за смяна на съединител
                че била гаранционна.

Ами това е рекламна политика, какво да кара, Кими поне има фиат браво...
                да и всъщност не му плащат по 3 млн. евро на състезание. той си кара за кеф. Парите са задето го карат да се мотае с Алфа и да си разваля имиджа
                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                  aма пък и жан тод с най-скъпо платения шифьор бе,пак се уреди,едно време шуми като караше все го засичаха с някое ферари а сега кризата на алфа го е качила
                  Всичко това е с рекламна цел...Не, че е криза, а просто реклама на ферари не им трябва...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Алфа е,и ако не сте забелязали германците харесват и уважават алфа като марка.
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

ако се състезаваше за Мерцедес щеше да кара Мергел
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Всичко това е с рекламна цел...Не, че е криза, а просто реклама на ферари не им трябва...
                        Именно. С такива договори е обвързан, че каквото му кажат това ще кара. А на ферари реклама не им трябва, хората каращи такива коли не ги интересува това. Ферари праща периодично каталози на клиентите си с новости и разни такива.
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

да бе баси. само ми пращат каталози от ферари. омръзна ми от спам. аз само едно енцо си зех и са насраха

Comment

На Шумахер не му е за пръв път!
                            Attached Files
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

По принцип пилотите на Ферари винаги се возят в коли на концерна Фиат, тъй си е по-договор. Важи и за другите отбори - скоро видях Хакинен да се появява по телевизията в някъв мерцедес. В случая с ферари обаче, карат всичко каквото им падне от концерна, фиатове, алфи, един път съм виждал снимки на Шуми с някво мазерати - тоя път са решили да ги пуснат с Алфа, следващия път ше ни го покажат с бравото или с някоя делта - едва ли е целенасочена кампания Пък това, че ферари нямали нужда от реклама не е съвсем така, няколко пъти съм ги чувал да парадират за модели на ферари, че Шуми ги бил тествал докато ги разработвали. Последно четох за някъв спешъл едишън на F430. Пък не знам хората дето карат ферари дали ги интересува, някои си го купуват да го спират пред кафенето, тях сигурно не ги бърка, но тия дето си го купуват за да го карат по-сериозно може и да им повлияе тоя номер - все пак реклатама си е реклама, колкото и да струва колата никога не е излишен някои трик

P.S. Пък може и просто Алфа да е имало в рент-а-кара, щото дори и да не му осигурят те колата, той пак е длъжен да се появи с тяхна кола
                              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                              X