Известие

Collapse
No announcement yet.

наистина ли е нужно каското

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• наистина ли е нужно каското

според мен когато се говори за коли по на 15-20 години с пазарна цена до 2-3 хиляди лева не си струва каското,стига и една по-добра аларма.

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Май не разбра...Сложих аларма Валкор за 180лв. с доживотна гаранция с доп. захранване и камара глупости и бяха успели да вземат колата.... Какво трябваше да си сложа аларма за 300лв. и да продължавам да треперя или каско? Да не говорим че предполагам си виждал как се крадат коли за по 100 000 евро и най-модерните аларми не спасяват.... Тоя с уното е имал неква алармичк китайска както 90% от старите коли...

Другото че ако и аз си живеех в Севлиево тоест на село, а не в София нямаше да имам нужда от каско, че и от аларма...Ама в големия град и по точно София...нещата стоят по друг начин...
    ами и аз не живея насело точно обратното в град където има повече престъпност от цяла провинция Парма и то в квартала на албанската мафия.и да ти кажа все ми се струва че е по-лесно да откраднеш кола с аларма от извесна марка(говоря за алармата) или кола с заводска такава просто има повече инфо отколкото за някоя нейзвесна българска фирма или в моя случай правенячка в къщи.а човека с уното е преценил че колата му не заслужава нито каско нито добра аларма,негов избор
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
    според мен когато се говори за коли по на 15-20 години с пазарна цена до 2-3 хиляди лева не си струва каското,стига и една по-добра аларма.

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

ами и аз не живея насело точно обратното в град където има повече престъпност от цяла провинция Парма и то в квартала на албанската мафия.и да ти кажа все ми се струва че е по-лесно да откраднеш кола с аларма от извесна марка(говоря за алармата) или кола с заводска такава просто има повече инфо отколкото за някоя нейзвесна българска фирма или в моя случай правенячка в къщи.а човека с уното е преценил че колата му не заслужава нито каско нито добра аларма,негов избор
    Е то колега не е една не е две една хубава аламара е парички , и колкото да ти е мила колата може и да ги нямаш да ги дадеш за аларма... Пък и все се чудя е нали имат имобилайзер колите как ги палят бре? То верно че крадът коли за по 100 000 евро с един куп защити ама там говорим за профисионалисти с апаратура и прочие а не некфо (наркоманче) както бяхте казали по-горе?
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Аз съм направил автокаско предимно заради щети, причинени от мен си, или от други водачи, без да разчитам на гражданската. Може и да пипнат кола, на 15години, струваща 2000лв, но това е изключителна рядкост. Ми те нашите коли с редовни документи не можем да ги продадем за 4-5к лв, пък камо ли с нередовни. Джамбаза трея да е много тъп да се занимава с подобни щуротии. Доколко риска е определен само тоя мизерник си знае. А алармата съм я сложил колкото да мина при застрахователите. Каквато и ще да, имат ли желание да ми пипнат колата, спасение няма. И без това на мен джантите ми струват колкото половината кола, пък каското не ги покрива, така че какво да се напрягам.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Точно за човек с кола за 2-3 хиляди едва ли парите за ремонт след удар са джобни. Така че по-добре да не се правим на скъпи на триците и евтини на брашното.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
          Може и да пипнат кола, на 15години, струваща 2000лв, но това е изключителна рядкост. Ми те нашите коли с редовни документи не можем да ги продадем за 4-5к лв, пък камо ли с нередовни. Джамбаза трея да е много тъп да се занимава с подобни щуротии. Доколко риска е определен само тоя мизерник си знае.
          Такава кола не се препродава с други документи . Просто си отива за резервни части по моргите .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

А после купуваме дръжки по 50лв. врати, калници и т.н...

Това казвам, че беззаконието е толкова голямо(говоря конкретно в София) че джамбаза ще вземе 1000лв от тая кола на части и на скрап, обаче си струват тия 1000лв. защото:
            1. Няма полиция която да го застигне
            2. Ще открадне 3 морги за по 1000лв. и е готов с месечната заплата,....

Колега има разлика между Италия и България и то огромна!!!

Също така има разлика и между СОФИЯ и провинцията...

В моя роден град колата си я държа с ЦДто и т.н..Плюс това там за последните 5години има кражба на един автомобил и то до последно се смята че е за отмъщение и чистене на сметки....Тааа след като колата ми спа в София и беше почти открадната аз си праскам каското и се моля да не ми я надраскат, окрадат ПАК....

П.П Освен открадното Фиат Уно от ТАЗИ сутрин днес мога да дам още 2-3 пресни случаи за коли до 2000лв. откраднати съвсем наскоро на териоторията на София.....
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Правя си мурафет дето само аз си знам, и без него колата не ще да запали, ако ще и турско да стане - естествено че могат да я изнесат с бутане, ама не мисля че за нея ще положат толкова усилия....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

аз за да съм сигурен съм направило 2 морафета че да не запали,щом на мен ми трябва половин час за да я запаля ч е аз съм я направил представям си колко ще трябва на някой друг де дори не знае къде е скрито всичко само ако вдигнат ще я вземат
                alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Е споделете ги тез морафети и с нас да ги направим и ние , че не сме толкова навътре с нещата
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

В София италянски коли не се крадатотворена да я оставиш най много да се и да я зарежат някъде.
                    за автомобили над 12год е безмислено да се прави каско освен ако не е някой Мерцедес ,ФВ Г4 или Пасат или някое БМВ...
                    попринцип каското над 12год автомобил е само някой да не те отнесе на тотал и да вземеш лев...за паркинг щети и али бали е умряла работа на този етап.
                    Дърти бангии вдигат за скрап
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Точно за човек с кола за 2-3 хиляди едва ли парите за ремонт след удар са джобни. Така че по-добре да не се правим на скъпи на триците и евтини на брашното.
                      Извинявай, но не те разбрах?
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Aз лично нямам каско и не ми и трябва в моя малък град...Колата си има гараж, а където и да отида с нея почти всички знаят на кого е и това е нормално все пак живея в 25000 градче Иначе за по-големите градове си мисля че е задължително, най-малкото заради паркинг щета, но в моя случай каското си е пари на вятъра...
                        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:48.
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                          В София италянски коли не се крадатотворена да я оставиш най много да се и да я зарежат някъде.
                          за автомобили над 12год е безмислено да се прави каско освен ако не е някой Мерцедес ,ФВ Г4 или Пасат или някое БМВ...
                          попринцип каското над 12год автомобил е само някой да не те отнесе на тотал и да вземеш лев...за паркинг щети и али бали е умряла работа на този етап.
                          Дърти бангии вдигат за скрап
                          Хич не съм съгласен с тебе. За последните два ремонта от каското съм взел точно 3100 лева. Дали ако разчитах на нечия гражданска щях да ги взема как мислиш. У нас да вземеш пари от подобно нещо си е загубена кауза. А така Булстрад ми плаща по каското и си търси парите после от застраховката на виновния. А що се отнася до кражбите освен за моргите винаги може да мине някой надрусан и да реши да се повози.
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                            Е споделете ги тез морафети и с нас да ги направим и ние , че не сме толкова навътре с нещата
                            Ключ маса е най - елементарното....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Ключ маса е най - елементарното....
                              Тоя номер остаря още като имаше само Лади,Москвичи, Варбурзи и Трабанти бре
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                              X