Известие

Collapse
No announcement yet.

Подпомагам закупуването на 147-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подпомагам закупуването на 147-ца

колеги ако някой си търси 147-ца, уникално добра е, дизел,1.9 жтд (115кс), 2003 год, черна, спортно окачване, вс екстри без кожа, запазена, 15 лети джанти добри, видях че се продава за 7600 на автокъща, като сиго ще смъкне малко, ако някой си търси такова возило да свирка и да му дам кординати едно друго, найстина мн добра, карана е в Русе, регестрирана, запазена, не видях външни и вътрешни забележки, двг си пали мн добре...дано мога да помогна на някой
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

С какво точно подпомагаш закупуването на тази кола, аз мислех че пари даваш....не наистина така помислих. Всъщност ти гарантираш че тая кола е супер яка ли. Всъщност това колата на някой твой познат ли или твоята кола. Какво подпомагаш колега. Предлагаш нещо за продан, сложи го в продава....
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Колега, казвам само, видях колата, не познавам лично шофера, колата просто е мн добра, и ако некой си търси такава давам инфо каде може да се види, пари нема да дам, просто за цената мисля е повече от добра, колата изглеждаше мн мн добре, и ако някой си търси такова возило,мога да му помогна за контакти и да си я види, затова помагам, мисля е почеве от безсмислен постът ти, не е моя коалта, нито познавам собственикът, нядавам се си ме разбрал сега...не я продавам щото не е моя, затова е тук, ако някой си търси това....както и да е, собственика съм го засичал в университета в Русе, собственика на къщата ми каза че е бартеросана с доплащане за друга, видимо колата изглежда добре-интериор и екстериор, двг работи добре, нз за друго, а тук мисля е най-подходящо за тази тема, неможаш да измисля по-добро заглавие
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 18:26.
      sigpic

Comment

И защо темата е в общи?
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Колега, не я продавам аз колата, не познавам лично собственика, просто ако някой си търси такава, мога да му дам инфо да види тази. защото изглежда найстина добре това е!
          моля ако сметнеш за добре, я премести там, където смяташ за правилно...
          sigpic

Comment

Аз пък реших, че подпомагаш финансово
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

ако някой насйтина си търси такава,да пише на лс и да му кажа каде може да се види, съжелчвам за погрешното впечетление,това е
              sigpic

Comment

Похвално колега Както повечето знаем , за покупката на конкретен модел се минава през много автокъщи , докато се намери читав екземпляр . Така поне който търси 147 ЖТД в момента , ще спести малко време и ще знае къде да го намери
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

това искаь да кажа и аз, интериор и екстериор в идеално състояние, двг работи чудесно на пръв поглед, няма забележки, и си има вс, цената е добра,регестрирана е,на мен ми хвана окото веднага като я видях,мн добра стойка и линия...
                  sigpic

Comment

колега, може ли да снимаш колата. Съвсем сериозно търся 1.9жтд след 2004, но ако е добра може да направя изключение. с колко врати е? Ако някой знае за запазена 156 1.9жтд след 2004 може да ме свърже с продавача.

Comment

Колега с пет врати е, ако имаш желание мога да отида да я снимам, иначе колегата kamen666, е с 2003,156-ца, и я продаваше май
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        ... мога да отида да я снимам ...
                        щом не те затруднява

Comment

Колега, казвам само, видях колата, не познавам лично шофера, колата просто е мн добра, и ако некой си търси такава давам инфо каде може да се види, пари нема да дам, просто за цената мисля е повече от добра, колата изглеждаше мн мн добре, и ако някой си търси такова возило,мога да му помогна за контакти и да си я види, затова помагам, мисля е почеве от безсмислен постът ти, не е моя коалта, нито познавам собственикът, нядавам се си ме разбрал сега...не я продавам щото не е моя, затова е тук, ако някой си търси това....както и да е, собственика съм го засичал в университета в Русе, собственика на къщата ми каза че е бартеросана с доплащане за друга, видимо колата изглежда добре-интериор и екстериор, двг работи добре, нз за друго, а тук мисля е най-подходящо за тази тема, неможаш да измисля по-добро заглавие
                          Без да се заяждам,ама това беше най-дългото изречение което съм виждал.
                          Alfa 156FL засилена
                          Aprilia Shiver..т'ва е моторо Баце
                          ALFA ROMEO 155 Super 2.0 16V
                          e.x.HONDA CBR 929RR-152hp

Comment

Хаха, еми май се заяде. Както и да е, мисля че постът ти не е по темата колега, радвам се че си така наблюдателен, дано във вс си така. Ще гледам да използвам повече точки и да започвам нови изречения, да не дразня.

Снимки ще направя може би утре, ако остане врме ще намина да я снимам тази красавица...
                            sigpic

Comment

Хаха, еми май се заяде. Както и да е, мисля че постът ти не е по темата колега, радвам се че си така наблюдателен, дано във вс си така. Ще гледам да използвам повече точки и да започвам нови изречения, да не дразня.

Снимки ще направя може би утре, ако остане врме ще намина да я снимам тази красавица...
                              Снимай я че и аз искам да я видя...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X