Днес изпаднах в левашка ситуация която за щастие се размина без проблем. Карам си бавно в една квартална улица с има няма 20 - 30 км/час. Стигам до кръстовище в началото на което виждам локва (оказа се малко по-сериозна от колкото изглеждаше) В момента в който влизам в локвата тръгвам да завивам на ляво. Тя обаче е по-дълбока, вдигат се пръски, мокрят ремъка и той се оказва точно толкова хлабав че да преплъзне за една две секунди. Това че светна лампата за алтернатора е бял кахър ама за тези 2 секунди се оказах с трърд и отказващ да се завърти волан. Ей така за едното нищо можеше да стане беля, добре че нямаше никой наоколо. Та призива е винаги да сме внимателни на 1000% и да очакваме и неочакваното
Известие
Collapse
No announcement yet.
Винаги имайте едно на ум с локвите
Collapse
X
-
Пък ако скочи и някое по красиво камъче нагоре и се намести в агренажа ще стане една чудна приказка....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Локвите са доста опасни наистина.Не знаеш, какво може да има отдолу и колко е дълбока, да не говорим, ако си с по голяма скорост, как може да те извърти, общо взето требе си едно наум
А за ангренажа, както е казал Ферариста, си мисля, че ако имаш кора, няма такъв проблем.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЛоквите са доста опасни наистина.Не знаеш, какво може да има отдолу и колко е дълбока, да не говорим, ако си с по голяма скорост, как може да те извърти, общо взето требе си едно наум
А за ангренажа, както е казал Ферариста, си мисля, че ако имаш кора, няма такъв проблем.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Аз затова си оставих кората...при първото ми обслужване като я дигнахме на стенд се беше отпрала на едно място и те ми викаха махай я не ти трябва, ама аз нали съм упорит отидох и си купих миша опашка и си я стегнахНякак си съм по сигурен като имам кора отдолу, пази от вода, прах, също така и колата е по-безшумна с нея...
Като прочетох темата, дори си мисля да я видя утре в какво състояние е...Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 21:46.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Аз затова си оставих кората...при първото ми обслужване като я дигнахме на стенд се беше отпрала на едно място и те ми викаха махай я не ти трябва, ама аз нали съм упорит отидох и си купих миша опашка и си я стегнахНякак си съм по сигурен като имам кора отдолу, пази от вода, прах, също така и колата е по-безшумна с нея...
Като прочетох темата, дори си мисля да я видя утре в какво състояние е...Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Колеги, връзката на въздухопровода до кутията с въздушният филтър е слаба, огледайте я, смъкнете някой път предната броня, в локви от там може да взеле вода, по-добре не влизайте но все пак ако имате време, я извадете, с обезмаслител и после убилно силикон и слагайте, една бройка по-спокоини ще бъдете поне...sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеАдски си прав, като имах дизелово ЦЛК, сана един фал и потроших всичко под колата. В сервиза като поръчвах частите ми казаха,че нема смисал да си вземам кора (по точно само тя трябваше да се поръчва от германия) и явно не им се занимаваше. Както и да е аз настоях и си я поръчах. Кората пази и обезшумява адски много, не случайно са я сложили.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Ааа Търтей със специално подготвени машини и баба знаеАко нахакам некоя от мойте джипки в такава локва, требва да викам леководолази и кран.
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеАаа Търтей със специално подготвени машини и баба знаеАко нахакам некоя от мойте джипки в такава локва, требва да викам леководолази и кран.
далече си ми
иначе бих те завел до те тая локваНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment