Известие

Collapse
No announcement yet.

Винаги имайте едно на ум с локвите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Преди месец вкарах кучката в дълбока локва , покрай мене мъртъвци от рода на Пежа, Голфъри и Хлопели./ и аз да се покажа, нали Алфа карам...не угасна, само за сведение, конуса беше мокър/как не засмука да се удави не знам/...да не говорим че загубих предния номер..
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Какво ще рече обезшумява....Намалява се шума от вън като седиш до колата или вътре в купето???
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
        Преди месец вкарах кучката в дълбока локва , покрай мене мъртъвци от рода на Пежа, Голфъри и Хлопели./ и аз да се покажа, нали Алфа карам...не угасна, само за сведение, конуса беше мокър/как не засмука да се удави не знам/...да не говорим че загубих предния номер..
        Оххх знам как е в Сливен

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Какво ще рече обезшумява....Намалява се шума от вън като седиш до колата или вътре в купето???
        Eми най-вече отвън се усеща разликата...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Хехехе
          далече си ми
          иначе бих те завел до те тая локва
          Хаха не съм оптимистично настроен за изхода на мероприятието. Пък и мойте джипки са по скоро от градски тип, не мисля,че имат особенно големи офроуд възможности. Преди 2 или 3 години се пусках с ланд ровъра на Албена ама си беше жив таш*к.

Ако имаш впредвид корите, обезшумявят отвън, което се отразява и вътре. Като цяло има огромна полза от тях, и при мокро време и при по големи локви.Предпазват от разни издрасквания ако си на по кфти път. Абе добре си е да имаш нещо под картера.
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Working...
          X