така е. лошото е че и нашата марка е тръгнала по тоя път.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Auto Bild
Collapse
X
-
Така е,за съжаление.Компаниите гледат само пазара,затова старите коли носят много повече от духа на една марка.От новите модели са добри само спортните,спортните версии на седани,хечбеци и т.н,и някой модели които се стараят да запазят традициите на предните им издания.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Точно и аз това не мога да разбера. Как така може де сме на последните места. И Киа където купих чисто нова и карам сега такава модел Сийд да е по - напред от Алфа. Ми, че тогава ако купя чисто нова Алфа кокто съм и решил то тогава по техните разбирания ще купя още по - голяма бангия. И още нещо някъде из Форума излезе една тема, че Алфа Ромео била класирана на второ място по най - малко оплаквания от страна на собственвиците на марката, а на първо място били Дайхатсу. Тогава на последните места бяха Киа с май някои френски и Форд ако не се лъжа. Трябва пак да се погледне по темата какво пишеше. Но това всико означава каквото и да е точното класиране противоречие с класацията на Ауто Билд и като, че ли наистина е написана наобратно. Ще трябва да се види каква им е класацията и през 2008 година и дали Топ Гиар имата подобна класация. Ако имат мисля, че там истината ще възтержествува каквато и да е тя. Защото мисля, че при всички случаи в италианските ауто медии класацията определено няма да е същата.Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Аааа за тази тема дет говориш,нз кой я беше пуснал,но беше много в грешка,четох я същата класация,в един англииски сайт,и тя беше за това че хората с коли до 2 години са доволни от сервизи,обслужване и от самата кола един вид като от избора си за тази кола и впечатления за нея-нз дали ми схвана мисълта...Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
хм.. а не ви ли е странно защо например в теста "малки с/у големи" са препоръчали Alfa Mito пред BMW 1er и Fiat 500 пред Mini?
Защо примерно заключиха в теста за продължителност на alfa 159 че това е надежден автомобил въпреки случката с мотора? Защо и fiat grande punto е оценен като надежден италианец?
а видяхте ли сравнението м/у коли в ценови диапазон 20 000лв - 50 000 лв, от въпросния брой имаше два фолксвагена, а спечелиха френските автомобили.
явно не са такива хората от списанието, каквито ги изкарвате.
аз също съм забелязал че във всеки брой има статии за VW, а много рядко за Alfa, Fiat, Lancia... е не е ли ясно защо? Не пропуснаха да разгледат нито новата Delta, нито Mito (в по-скорошни времена), така като гледам следващата им статия за Alfa ще е 2010, а по-следващата през 2011.
п.п. и относно колегата Pinko и изказвания в стил "да ме извинява.." да ме извинявате вие, човека е професионалист и оценява колите за които пише по достойнства, а не по емблема.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
На кривата ракета , германците са и криви ....
Според някои специалисти тук , първо уж немците си защитавали тяхното си ,пък на първите 5 места са японски марки .Чак на 7,10,15 са немските . Как става тоя номер а. Хем си защитавали немското хем в собствената си класация са на къна в .... немските марки .
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщениеп.п. и относно колегата Pinko и изказвания в стил "да ме извинява.." да ме извинявате вие, човека е професионалист и оценява колите за които пише по достойнства, а не по емблема.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Има хора които се влият от класации, има и такива които купувт това което им харесва.
Ясно е, ча Ауто Билд ще има обективност, защото ако няма просто ще изчезне от пазара.От дурга страна не може да се отрече се винаги се удря едно рамо на немските марки и производните им, особено когато "силите са изравнени".
Но в България това е единственото списание, което излиза на български, на достъпна цена е, не е никак лошо, така че ще се чете, а всеки да си отсява инфото.Last edited by fred; d.m.y г., 23:00.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеТойота са най-хубавите коли. Особено корола. Бяла.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНо в България това е единственото списание, което излиза на български, на достъпна цена е, не е никак лошо, така че ще се чете, а всеки да си отсява инфото.
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеДа ме прощава Pinko, моите уважения към него.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment