Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за акт?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за акт?

ВЪпроса ми е при изтекъл акт, взех си постановлението, но нямам време да ходя до кат да го платя... Ако го платя в друга банка мога ли да си карам известно време с квитанцийката която ще ми дадат от тази банка ... В крайна сметка акта е платен но талона си стои в кат ???

Не става колега. Или печат за продължен акт или контролен талон. Иначе нов акт за просрочие. Или май в твоя случай акт за без контролен талон.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

В крайна сметка с постановлението може да се кара 1 месец от датата на получаването му.... Е аз карах 2...
      Вече си взех и талона цяло щастие не го бях виждал от 4 месеца

Comment

че за какво ти е

Синьото талонче си е на отговорно пазене в КАТ.
        Иначе един приятел бакшиш кара вече 2 години с акт. По точно септември ще станат 2 и ще ходи тогава да си взема талона - по давност.
        ALFA 156 1.9JTD '98
        ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
          Синьото талонче си е на отговорно пазене в КАТ.
          Иначе един приятел бакшиш кара вече 2 години с акт. По точно септември ще станат 2 и ще ходи тогава да си взема талона - по давност.
          НЕ знам колко отговорно са го пазили определено не е в състоянието в което ми го взеха... и вече има 2бр дупки ...
          А нещо друго ми е много интересно
          цитат от Наказателното ми постановление:
          "...с влизане в сила на НП 51*** се отнемат 9 контролни точки. Към датата на издаване на наказателното постановление нямате отнети контролни точки с влезли в сила нак.постановления. ОСТАВАТ ВИ 39 КОНТРОЛНИ ТОЧКИ...."
          И не само аз бях учуден на този откъс...

Comment

Не знам, ама честито хаха
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Не е вярно това.. ако не са ти вземали за друго имаш 30 к.т.
              п.с На мен така в последното наказателно пишеше че имам 4 контролни оставащи ..НО всъщтост се оказа че имам МИНУС 6 ... Вече се плаща 10-ина лв в кат за да разбереш коко точки имаш ..успех
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Working...
              X