If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз ако бях кмет не бих се возил в тази кола.....
а и има доста грешки в информацията, а и толкова неподдържана.....даже някой дребен министър да беше щеше да отдели малко пари за почистване...
пълни глупости са тва ако питате мен... който иска да я отнася а и 70 000 стига глупости
аз ако бях кмет не бих се возил в тази кола.....
а и има доста грешки в информацията, а и толкова неподдържана.....даже някой дребен министър да беше щеше да отдели малко пари за почистване...
пълни глупости са тва ако питате мен... който иска да я отнася а и 70 000 стига глупости
Хах няма да се подиграваш на кмета на Милано Ти мърляч го изкара
Хах няма да се подиграваш на кмета на Милано Ти мърляч го изкара
не аз съм го изкарал мърляч хахаха ми тез дет са писали обявата и тоз салон РЕКАРО как го измислиха нямам идея, като отстрани на седалките има голямo лого на МОМО тц тц тц после как да повярваме че кмета го е карал тва "нещо"
не аз съм го изкарал мърляч хахаха ми тез дет са писали обявата и тоз салон РЕКАРО как го измислиха нямам идея, като отстрани на седалките има голямo лого на МОМО тц тц тц после как да повярваме че кмета го е карал тва "нещо"
Е какво да правят хората, не ги разбират работите...Те знаят само, че кмета е бил вътре
Е нееее!Това вече не се издържа!То не бяха коли от стюардеси дето ходели само от летището до вкъщи,от пенсионери дето само събота ходели до пазара с нея,от доктор геи дето гаджето му го возел постоянно кви ли не простотии не съм слушал ама тва с кмета вече...как може да има толкова малоумен народ не знам
имах работа до Овча Купел и ги избъзиках кви са тея "кметски уникати"
колата била на някъв месар в София и я е оставил за продаване и така им казал да пишат в обавата
колата е отдавна в Бг
имах работа до Овча Купел и ги избъзиках кви са тея "кметски уникати"
колата била на някъв месар в София и я е оставил за продаване и така им казал да пишат в обавата
колата е отдавна в Бг
Както каза santo_traficante, колата изглежда е в София от известно време... я погледнете номера - C .... XX.
До колкото знам отдавна вече няма свободни "С"-та...
Както каза santo_traficante, колата изглежда е в София от известно време... я погледнете номера - C .... XX.
До колкото знам отдавна вече няма свободни "С"-та...
да, някъде от края на 2005-та всички С-та са заети, щото баща ми си регистрира бангията февруари 2006та и вече беше СА та тая алфа е поне от 4 години тук
Comment