Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗАЩО???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
    Като имена не зная кои са майсторите, защото закупих двигателя готов за монтаж със сменени ролки ремъци и т.н., но хората, от които го закупих ще кажа кои са, защото като свалих днес буталата и установих, че този мотор е отварян правен и магерен, главата със сигурност е шлайфана понеже гарнитурата на главата беше между 2-3мм. дебелина, което значи шлайф и разреждане с дебела гарнитура и т.н. дивотии още!!! Та на въпроса - ДВГто го купих от Пловдив, от хората от които Ферариста е купил необорудвано купе, а аз закупих двигателя от въпросното купе, хората ми се представиха като представители на Александър Ауто за Пловдив и ми се видяха наистина много културни и интелигентни, и в смисъл не мислех, че ще ми продадат такова чудо!!! Не се дразня на друго, а на това че ме убедиха че мотора е супер движел си се е, а се оказа, че тоз мотор е страдал повече от моя първи двигател!!!
    Ами търгаши, наистина кофти работа .Ами за напред от такива не трябва да се купува НИЩО.Хубаво е за такива покупки да има гаранция.
    виж това прочетох вчера в нашия форум, за инфо ти го давам
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=37361&page=2

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
    Дизела отделя доста вредни емисии,но турбо дизела отделя много по-малко вредни емисии от бензина!
    По темата: Значи са направили двг да издържи 1 седмица и после да се прецака..такива хора са за съд!
    Е така или иначе това е изискването в Гърция.Просто го казвам, че там дизела е доста рядко явление.
    Last edited by fred; d.m.y г., 17:15.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Батко съчувствам ти наистина 2000 лева гориш просто не си уцелил колата втората ръка е на късмет тука 70 % в което и аз влизам треперят кога ще родът колите караш колкото искара може и на мен да ми се случи обаче къръка е карък деба а защо се 2.0 ТС не мога да разбера .
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Нали щеше да слагаш шестак турбо ? кво праи тоз твин спарк пак при теб ...апропо ,твоето е БЯЛ КАХЪР. Прочети ми темата за моята кола ..а още не съм се отказал от нея ,след това прецени кой от двама ни е по големия карък

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          Нали щеше да слагаш шестак турбо ? кво праи тоз твин спарк пак при теб ...апропо ,твоето е БЯЛ КАХЪР. Прочети ми темата за моята кола ..а още не съм се отказал от нея ,след това прецени кой от двама ни е по големия карък
          Щеше ми се, ама имплантирането трябваше да стане с прерязване на рогове, промяна на мястото на тампоните(понеже ДВГто В6 турбо беше от 164а, а не от ГТВ) и в крайна сметка стигнах до варианта пак да е тоя мотор, ОБАЧЕ....

Comment

Ее-е-х-х-х Влади, да не ти имам късмета! Абе не се отчайвай, и не оставяй така нещата. Потърси им сметка за буклука, който са ти продали!
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Абсолютно!!! Поне нещо имаш ли като доказателство, че си закупил от тях този двигател? Смисъл такъв заплаши ги, че ако не те обещетат поне на 50% , че ше се съдите...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Не съм ти чел темата за предишния мотор. Но за 2000 лв щеше да успееш да си направиш много прилична ревизия, ако нямаш стърчащи биели през блока.
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Владко, искай си парите от тарикатите, които са ти дали дефектен мотор или , все пак това не са малко пари.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                  BMW E30
                  BMW E36

Comment

за двигателя,

Ей Владко егати каръка момче...Е добре де, щом двигателя се е оказал препипван, ти що не го занесе на кадърен майстор да го отвори и да го види преди да го платиш,дори и да хвърлиш некви 50 лв за проверка...Хем от опит видя как с тебе преди покупката се хванахме за ръчичка и се заведохме при Лисан, дето никой от нас не го беше виждал - човека си го погледна, рече и отсече Ако това ще те успокои, стария ти блок бачка, няма да е каръщина, минал съм 3000 км без ядове само последните 3 седмици, да не чуе оня с рогата Ако ти трябва нещо от стария ми блок, звънкай, ще ти помогна.
                    Alfa 156 2.0 - ех,
                    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Колега, съветвам те да издириш повече информация за тези, дето са ти продали дефектния двигател и да им вгорчиш живота от проверки, данъчни и т.н.

Колкото до колата - и аз се бях отчаял преди няколко месеца, но се оказа, че проблемът не е в марката, а в майсторите. Изводите са за теб.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                      X