Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    На всичкото отгоре ще ме извинявате, ама бенза мирише много по готино от нафтата.....на бенз миришат гъзетата, а на нафта изпадналите монтьори само......ама моля ви се......

П.П.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Абе незнам ама от как съм с дизелака сигурно за една година от разходи за гориво ще спестя за да си купя бензинова бегачка като вашите
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
        Абе незнам ама от как съм с дизелака сигурно за една година от разходи за гориво ще спестя за да си купя бензинова бегачка като вашите
        Ае бе,до оня ден друго говореше,не се прави,че е икономично-ясно,ма удоволствие=0
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Новите бензинки вървят като дизелите може би защото имат 3 катализатора а старите 1

Comment

• Бензина си е бензин . Въпреки че има едни 3-4 литрови дизелови колички дето ич не са лошави

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Абе приятелю , ти качвал ли си се някога на бензинова кола или на строшени Икаруси и след това на едно малко по-бързо ЖТД (по-бързо от Икаруса) и сега реши , че си се качил на бърза кола ?
              "Приятелю", качвал съм се на доста коли,дори съм ги карал и не съм очарован..например от 1.6 на алфа останах с лошо впечатление от вървежа,бензинова тойота селика 144 коня върви по-малко от мойта,която е само 115 коня.. така че смятам че карам бърза кола за в града...защото дори 2.0 ТС не са спортни ами са просто най-бързичките нормални двг

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                "Приятелю", качвал съм се на доста коли,дори съм ги карал и не съм очарован..например от 1.6 на алфа останах с лошо впечатление от вървежа,бензинова тойота селика 144 коня върви по-малко от мойта,която е само 115 коня.. така че смятам че карам бърза кола за в града...защото дори 2.0 ТС не са спортни ами са просто най-бързичките нормални двг
                Толкова ги и разбираш явно или си карал некви барутници.
                http://www.zeperfs.com/en/duel3-2.htm
                Ето ти едно директно сравнение между сток 1.6ТС и 1.9JTD 115к.с., но на 147-ца. Както виждаш освен в доускоренията бензина е напред. На 4-та и 5-та нормално да пада, скоростите, при които измерват се карат на 3 и 4 та с бензин.
                Last edited by DerMeister; d.m.y г., 17:39.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                  Абе незнам ама от как съм с дизелака сигурно за една година от разходи за гориво ще спестя за да си купя бензинова бегачка като вашите
                  Най-много да ти стигнат да си купиш турбинка за дизелчето, в края на годината .

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Най-много да ти стигнат да си купиш турбинка за дизелчето, в края на годината .
                    Направо ги закла "мазутниците".
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                      Направо ги закла "мазутниците".
                      Па да не говорим,че всички чипнати дизели които тръгват наравно с бензинките изревават за съеденителче, а там цените не са ми ясни. Знам, че е по-скъпоооооо, ма къф е проблема , дизела е икономичен, бая ще спести за една година.
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 17:40.

Comment

Па да не говорим,че всички чипнати дизели които тръгват наравно с бензинките изревават за съеденителче, а там цените не са ми ясни. Знам, че е по-скъпоооооо, ма къф е проблема , вие си пестите парички.
                        карай си там хонда ромеото , а дизелите ги остави на нас

а свинки упомена за едни големи мазутници , къде 4 литрови , къде 5 , те са доста симпатични
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          карай си там хонда ромеото , а дизелите ги остави на нас

а свинки упомена за едни големи мазутници , къде 4 литрови , къде 5 , те са доста симпатични
                          Па ти къде се слагаш с тея филтри там за твърди частици още на 20-30000 км . И колко гореше 159 по едно време, май даваше разход на 2.0турбо

Говори ми, да даа... за 4-5++ литровите, там е истината, но бензинови

.
                          п.с. ко мислиш, че Хонда Ромеото дава икономии...... под десятка градско не пада да га е....
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 17:47.

Comment

Говори ми, да даа... за 4-5++ литровите, там е истината, но бензинови

.
                            п.с. ко мислиш, че Хонда Ромеото дава икономии...... под десятка градско не пада да га е....
                            време е за дизелова пистарка омг хахахаха

ае истината е , че бензина е най-красив, ама по ми е готино да наливам хъм нафта в огъня хаха
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              време е за дизелова пистарка омг хахахаха

ае истината е , че бензина е най-красив, ама по ми е готино да наливам хъм нафта в огъня хаха
                              Па ти къде се слагаш с тея филтри там за твърди частици още на 20-30000 км . И колко гореше 159 по едно време, май даваше разход на 2.0турбо б. не д.
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 17:50.

Comment

• до 5000 гореше едни красиви 10, 11 , 12 , 13 направо една невероятна работа ха
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X