Известие
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Абе незнам ама от как съм с дизелака сигурно за една година от разходи за гориво ще спестя за да си купя бензинова бегачка като вашитеAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеАбе незнам ама от как съм с дизелака сигурно за една година от разходи за гориво ще спестя за да си купя бензинова бегачка като вашитеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАбе приятелю , ти качвал ли си се някога на бензинова кола или на строшени Икаруси и след това на едно малко по-бързо ЖТД (по-бързо от Икаруса) и сега реши , че си се качил на бърза кола ?
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение"Приятелю", качвал съм се на доста коли,дори съм ги карал и не съм очарован..например от 1.6 на алфа останах с лошо впечатление от вървежа,бензинова тойота селика 144 коня върви по-малко от мойта,която е само 115 коня.. така че смятам че карам бърза кола за в града...защото дори 2.0 ТС не са спортни ами са просто най-бързичките нормални двг
http://www.zeperfs.com/en/duel3-2.htm
Ето ти едно директно сравнение между сток 1.6ТС и 1.9JTD 115к.с., но на 147-ца. Както виждаш освен в доускоренията бензина е напред. На 4-та и 5-та нормално да пада, скоростите, при които измерват се карат на 3 и 4 та с бензин.Last edited by DerMeister; d.m.y г., 17:39.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеАбе незнам ама от как съм с дизелака сигурно за една година от разходи за гориво ще спестя за да си купя бензинова бегачка като вашите
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНай-много да ти стигнат да си купиш турбинка за дизелчето, в края на годината .Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеНаправо ги закла "мазутниците".Last edited by Доко; d.m.y г., 17:40.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеПа да не говорим,че всички чипнати дизели които тръгват наравно с бензинките изревават за съеденителче, а там цените не са ми ясни. Знам, че е по-скъпоооооо, ма къф е проблема , вие си пестите парички.
а свинки упомена за едни големи мазутници , къде 4 литрови , къде 5 , те са доста симпатичниsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениекарай си там хонда ромеото , а дизелите ги остави на нас
а свинки упомена за едни големи мазутници , къде 4 литрови , къде 5 , те са доста симпатични
Говори ми, да даа... за 4-5++ литровите, там е истината, но бензинови
.
п.с. ко мислиш, че Хонда Ромеото дава икономии...... под десятка градско не пада да га е....Last edited by Доко; d.m.y г., 17:47.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеГовори ми, да даа... за 4-5++ литровите, там е истината, но бензинови
.
п.с. ко мислиш, че Хонда Ромеото дава икономии...... под десятка градско не пада да га е....
ае истината е , че бензина е най-красив, ама по ми е готино да наливам хъм нафта в огъня хахаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениевреме е за дизелова пистарка омг хахахаха
ае истината е , че бензина е най-красив, ама по ми е готино да наливам хъм нафта в огъня хахаLast edited by Доко; d.m.y г., 17:50.
Comment
Comment