If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига с тея простотии,когато един дизел с турбо 2.0 примерно бие една бензинка 2.0 турбо-ще призная,иначе дотогава дизела си остава един трактор-прекрасна кола за ежедневието
Цитат:
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
Стига с тея простотии,когато един дизел с турбо 2.0 примерно бие една бензинка 2.0 турбо-ще призная,иначе дотогава дизела си остава един трактор-прекрасна кола за ежедневието
Хах ми не е 2,0 ми даже е 1.9 JTD на Аспарух да ви покаже за какво иди реч
Само да вметна,че и аз участвам в правенето на тази кола,така че знам какво може- мойто мнение за нея е,че е влакче на ужасите
П.С.Всеки който иска с бърз дизел какъвто и да е,мога да му уредя гонка с едно Интеграле-600 коня,а пък може първо да се пробва с едно около 350,и тогава пак да си говоримеСтига с тези глупости,дизела колкото и да се развива,никога няма да стигне бензина,па камоли да го мине,единственото предимство е разхода
---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:43 ----------
Просто няма къде да ме набара Щото на летящ старт JTD-тата не прощаваме
щом казваш,питай Гиги,неговата 166-ца,как върви с мойта кола на летящ старт,вървят наравно,и двете коли са с чипове,а на старт от място мойта кола бие/карана от Бобо-той досега с мойта кола няма загуба/
П.С.Колата на Пух дава ниски 15-ки на 400 м.,да не забравяме че една Астра,леко пипана дава ниски 15-ки,и на Нено колата дава високи 15-ки.Просто диапазона на вървене на дизела винаги ще бъде 2000-2500 оборота,затова на някои хора им се струва че дизелите направо летят
Ето малко доказателства, че дизелите не са чак толкова зле, колкото някои хора ги изкарват. Просто из Европа не е много модерно да се праеят дизели бегачки и за това хората не ги приемат така както бензинките. Сложете на едно 2.4 JTD две големи турбини и други подобрения още и да видим дали e друга приказката. Защото тука се опитвате да сравнявате бензинки които имат афтер маркет турбини с дизели които имат фабрични малки турбини.
Само да вметна,че и аз участвам в правенето на тази кола,така че знам какво може- мойто мнение за нея е,че е влакче на ужасите
П.С.Всеки който иска с бърз дизел какъвто и да е,мога да му уредя гонка с едно Интеграле-600 коня,а пък може първо да се пробва с едно около 350,и тогава пак да си говоримеСтига с тези глупости,дизела колкото и да се развива,никога няма да стигне бензина,па камоли да го мине,единственото предимство е разхода
Та кажи колко коня точно докарахте "влакчето на ужасите"
Иначе си е така дизелчето си е икономична количка...сега че в последните 10-на години ги направиха по-пъргави си е факт, но засега се опъват само на атмосферките, а на турбо бензините едва ли някога ще стане...Това си е цялата истина...
А относно спора дизел-бензин няма да продължи още много...като до 15-на годинки свърши петрола, тогава ще спорим газ vs метан или олио vs водород
Ето малко доказателства, че дизелите не са чак толкова зле, колкото някои хора ги изкарват. Просто из Европа не е много модерно да се праеят дизели бегачки и за това хората не ги приемат така както бензинките. Сложете на едно 2.4 JTD две големи турбини и други подобрения още и да видим дали няма да има 500+ к.с. Защото тука се опитвате да сравнявате бензини които имат афтер маркет турбини с дизели които имат фабрични малки турбини.
Да бе брато,ма тея мотори са най вероятно около 10л.и с поне 2 турбини,па да не говориме че тоя на последния клип,тръгна и кат включи на 2-ра,изпуши яко бяло,което си отива на строшена турбинапо въпроса за турбините,говорим за коли със сменяни турбини,те ако са със сток,дизела ептем няма шанс
---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:04 ----------
Та кажи колко коня точно докарахте "влакчето на ужасите"
Преди последните интервенции,беше 208 коня на колелата,тея дни ще ходи на Дино,и ще се разбере
Ето малко доказателства, че дизелите не са чак толкова зле, колкото някои хора ги изкарват. Просто из Европа не е много модерно да се праеят дизели бегачки и за това хората не ги приемат така както бензинките. Сложете на едно 2.4 JTD две големи турбини и други подобрения още и да видим дали e друга приказката. Защото тука се опитвате да сравнявате бензинки които имат афтер маркет турбини с дизели които имат фабрични малки турбини.
Тва направо не е машина за драг, а екологично бедствие!!! Не можеш да опровергаеш Мъро...
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Спомням си преди време един ми беше разказвал за един Сеат Ибиза ТДИ, който пушел като тези клипчета по-горе...
Та той ми каза цаката при дизела на улична гонка е да вземеш старта, вземеш ли го след тебе става пълна мъгла и другия сам се отказва
Та така сме ние дизелаците използваме непозволени методи за заблуда на врага
струва ми се че говорите за 6000 кубика + турбо дизелови мотори
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
струва ми се че говорите за 6000 кубика + турбо дизелови мотори
Наскоро карах един 2,7 тонен камЬон на Алди с 6-литрово V12 дизелче - тва говедо ускорява от 0-100 за 5,3 секунди и вдигна 287 км/ч (по GPS) като на шега (беше му свален ограничителя). Можеше и още, ама свърши правата отсечка на магистралата
Не знам за колко взима четвърт миля, ама го мерих - от 0 до 200 км/ч ускори за по-малко от 16 секунди.
Comment