Известие

Collapse
No announcement yet.

Колега в конкурса за тест пилот на Automedia

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега в конкурса за тест пилот на Automedia

Колегата Николай Лазаров e един от десетте финалисти на Automedia. Колегата, защото всъщност се оказа, че кара Алфа Ромео 166 2.0 от първото му клипче с което е кандидатствал. http://news.automedia.bg/serial/10/7337.html&cp=5 Пожелавам му успех. Засега е ми е един от фаворитите
    Last edited by achkar; d.m.y г., 00:36.
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

малко й обърка конете "2000 кубиковият мотор е 164 коня" ама т'ва са подробности все пак изглежда свестен пича пожелавам му успех
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Надявам се да го прочете това: да возиш детето си на предната седалка без колан е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Идея си нямам за какво класиране става дума, но успех на колегата. ( че и хубава музика слуша).
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

На колегата колата мисля че е чипната затова казва че е 164 коня http://www.digitaltuning.bg/catalog/...hp?id=39:Bolt:

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          Надявам се да го прочете това: да возиш детето си на предната седалка без колан е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Идея си нямам за какво класиране става дума, но успех на колегата. ( че и хубава музика слуша).
          Правилно-относно детето на предната седалка, иначе и от мен успех
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Успех на колегата
            но като цяло трябваше да се постарае повече... снощи изгледах и останалите клипове и са доста по сполучливи
            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
            sigpic

Comment

Тези с БМВ-тата ме изпълниха . Яко с*лски пичове Точно като извадени от някой виц С БМВ си купуваш респект , като хулиган на пътя хаха Жалко , че нямаше голфаджия ...

Нашия човек май има най-много стаж , но да си намери по-добър оператор
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Е за съжаление бая народ у нас са все такива
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Това с детето беше достатъчно, за да ми стане антипатичен( надявам се не се вози обичайно там ). Освен това мисля, че тази алфа( и не само ) трябва да бъде представен доста по сериозно, а не с: - сега... се движим на право.
                  Колега, ако четеш не се засягай просто филмчето не ми хареса като такова за съответния конкурс.
                  Last edited by kartell; d.m.y г., 11:28.
                  FIAT Punto 1,9 JTD
                  EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                  sigpic

Comment

Поздравления! За конкурсът и аз прочетох и мислех да пробвам да се класирам, но помислих че изискванията ще са на доста по-високо ниво. За детето е ясно положението, но впоследствие клипа сниман вече от аутомедия с мерцедеса е направо посредствен, споерд мен. Една единствена серия на топ гиър да си гледал през живота си и ще разбереш кое как е добре да се прави. Не може да разглеждаш вътрешните екстри на един автомобил и през цялото това време да го караш, като вниманието ти към пътната обстановка остава около 5%!!! Има си начин за всеки един елемент на колата да се представи, но в движение обикновено това са динамичните характеристики на колата. Когато спреш на някое живописно място може да обърнеш внимание на интериора и екстериора на возилото и да го представиш по начин който желаеш. Според мен конкурса е с цел да се намери подходящ водещ за телевизионно предаване. Дано само сценаристите са наясно какво искат!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Колегата го приеха и вече е един от екипа!! http://news.automedia.bg/read/7796.html
                      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!

Comment

Да му е честито и да тества повечко Алфи.А то са 3ма избраните а са щели да бъдат 4ма, ама тва момчрто от Оксфорд неможе да присъства на снимките и те така.

Comment

Хах в новия тестдрайв колегата се обърка и вместо Sportback каза SportWagon характерни за Алфа http://www.automedia.bg/video-test-d...r-sportback.23

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                            Хах в новия тестдрайв колегата се обърка и вместо Sportback каза SportWagon характерни за Алфа http://www.automedia.bg/video-test-d...r-sportback.23
                            Е какео да се прави, професионално изкривяване
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Много е добър колегата..има интонацията, има държанието пред камера. Не на всеки се отдава....Така че му пожелавам успех, а всички грешки се изчистват с придобиването на опит...
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
                              X