If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
до колкото разчитам на акта съм глобен по чл. 5 (2) т. 3 от ЗДВП
Сканирах и акта но трудно се чете
А той гласи точно това:
Чл. 5. (2) Водачът на пътно превозно средство е длъжен:
..................................
3. (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) да не управлява пътно превозно средство под въздействие на алкохол, наркотици или други упойващи вещества.
Ако имаш апарат с висока резолюция (над 5 мегапиксела) по-добре го снимай. Ще се вижда по-добре.
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
първите три май са пред кат, ако не мине се обжалва пред административния съд в 14 дневен срок на връчване на постановлените вече, поне така беше преди време, когато отхвърлих един акт
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
първите три май са пред кат, ако не мине се обжалва пред административния съд в 14 дневен срок на връчване на постановлените вече, поне така беше преди време, когато отхвърлих един акт
Вече този 14 дневен срок е свален на 7 поне мен така ме информираха ...
Последно, някъде по акта пише ли, какво е показал дрегера?
Щом са те наказали като за истински пияница (над 0,5 промила), като излезе кръвната проба (0,1 промила) акта ще отпадне в съда.
До 3 дни се обжалва акт и до 7 дни наказателно постановление - теб те интересува второто!
Последно, някъде по акта пише ли, какво е показал дрегера?
Щом са те наказали като за истински пияница (над 0,5 промила), като излезе кръвната проба (0,1 промила) акта ще отпадне в съда.
До 3 дни се обжалва акт и до 7 дни наказателно постановление - теб те интересува второто!
Не съм наказан като истински пияница в акта пише 0.11 промила, а сега след кръвната се надявам да 0.00. Този акт е за 20 лева и нищо друго няма да ми зимат точки нито книжката само талона прибраха защото е акт. Сега като прочетох другата тема за неправилни актове и си мисля, че и при мене е нямало фишове и са ми напраскали акта.
Колега Hool, извинявам се за предишния си пост, и аз съм спал нещо след дискотека и не съм прочел правилно цифрите, като съм объркал 0.11 с 1.11 - акта дето са ти го писали със вземане на талона е незаконен, защото могат да те санкционират само ако е показало над 0.5 - т.е. в тридневен срок отиди да го обжалваш пред началника на КАТ, който да го отмени. Иначе въпреки че глобата е само 20 лв, можеш да искаш отмяната му като незаконен по съдебен ред - по същата логика утре и без алкохол ще ти пишат акт и хоп - нови 20 лв, да речем 0.01 или нещо такова, дето го дават допустимо отклонение
Е тия що са се гъбаркали така с тебе...ти не можа ли да им се развикаш още тогава, че под 0.5 промила нямат право да те санкционират?
Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment