Известие

Collapse
No announcement yet.

Отказах цигарите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво колега!!!
    За отказване на цигарите се иска доста воля, но според мен си струва. Аз имам 15 години активно пушене 1-1.5 кутии на ден. От 6 години вече не пуша и съм много доволен, че успях. Първите няколко месеца е трудно, но после ще установиш, колко е готино да се качиш по стъпалата без да си изплюеш дробовете.
    Не прави грешката да запалиш "само една" цигара - със сигурност няма да е само една, поне първите месеци.
    А това колко е готино да си запалиш цигара с една чаша уиски - аз и сега си го правя, веднъж на 2-3 месеца като ми е кеф и с готина компания си паля по една пура, което според мен е още по-гот.
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99

Comment

Забравих да спомена, че при мен имаше един много неприятен момент като спрях цигарите....и двата пъти....а именно, че качих по 15 кила и първия и втория път!.......първия път успях да ги сваля след година и половина......а за втория.....засега съм се закрепил да не качвам повече чрез малко упражнения.....предстои зверска диета

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
      1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
        Забравих да спомена, че при мен имаше един много неприятен момент като спрях цигарите....и двата пъти....а именно, че качих по 15 кила и първия и втория път!.......първия път успях да ги сваля след година и половина......а за втория.....засега съм се закрепил да не качвам повече чрез малко упражнения.....предстои зверска диета
        Някъде бях чела ,че пушенето ускорява метаболизма на човек с около 10-15 % ,затова в повечето случаи се качват килограми след отказване на цигарите.На Crusader бих препоръчала много да внимава какво и по колко хапва и ако има възможност да започне да тренира нещо за не се получи ефекта" wow" !
        Поздравления за решението ,което си взел тъкмо ще си изпиташ и волята
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

4 дни без цигара! Напредвам!
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
            4 дни без цигара! Напредвам!
            драж се - от опит първия месец е най-труден
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Чета, чета...и толкоз много се изнервих, че не мога да спра и аз цигарите, че.....седнах и си запалих цигара....

Пълен абсурд, не знам колко пъти съм пробвал...не става, не мога и не мога......пуша от 8-ми клас и до този момент не съм спирал....и всички около мен ми се карат, крещят, викат....и кат ме изнервят достатъчно, просто си запалвам цигарка.......мойто навярно е наследствено, баща ми пуши като кумин, по две кутии на ден, майка ми и тя.............

Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.

Comment

8-ми ден без цигарка
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                  8-ми ден без цигарка
                  Браво !!! Доста добре се справяш - като се сетя колко цигари изпуших докато бях с теб в кафето - направо съм изпитал волята ти
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                  X