Известие
Collapse
No announcement yet.
Тежка катастрофа с Алфа на околовръстното в Бургас
Collapse
X
-
Мисля че няма никакво значение дали е с Алфа или не.човека е шофирал КРАЙНО неразумно,и е причинил много тъга на семействата на загиналите.
Това го пиша защото ще започнат ЗА или Против за Алфата,а всъщтност няма никакво заначение с къква кола е бил.
Пиянското или неразумно шофиране на никой не го препоръчвам.
Дано няма повече жертви по пътищата.
А иначе като чух новината за Алфист направо насръхнах.
-
Поредния убиец, който с глупост си убива и други покрай него...
Е наистина трябва строг режим за такива, както, както е описан в статията.
Ако такъв човек е и то форума, какво може да се каже?Че бил алфист и пич ли, че никой не бил идеален и т.н.........Last edited by fred; d.m.y г., 00:45.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетова наще са го видели 10 мин след като станало и си счупиха телефоните да ми звънят, било е много неприятна гледка
да почиват в мир
тежко ми стана някакво такова
а някой познава ли шофьора на алфата? да не би да е форумна? и каква е била, 156 ли?
Comment
-
Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщениесигурно е била много неприятна, щом е трябвало да режат голфа за да извадят телата им
а някой познава ли шофьора на алфата? да не би да е форумна? и каква е била, 156 ли?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
http://bnt.bg/bg/news/view/13200/jes...trofa_v_burgas (долу вдясно има видео)
и нека всички се замислим закъде бързаме впрочем?!?!?!?!
Comment
-
.
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПоредния загинал от собствената си глупост, покрай него и други....
Comment
-
Подобни боклуци трябва да се бесят по крайпътните дървета.... и там да си остават.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
И докато гледах грозната гледка от репортажа на БНТ се сетих за пубертето фукльовските писания на някои участници от друга тема, как "тъпите" куки не са ги хванали с дрегера след две водки и една бира.....За няколко семейства днес мечтите и надеждите свършиха за един миг....SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
Comment