Mайко мила.В колко часа е станало това.Аз минах от там към 17 ч...Нямаше нищо.Зверско е... нечовешко. Явно е станало минутки след мен.....Ужас
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тежка катастрофа с Алфа на околовръстното в Бургас
Collapse
X
-
За такива хора трябва да се налага бавна и много мъчителна смърт !!! Няма никакво значение каква марка е автомобилът, а какъв изрод е шофиора! Ето за това мене ме е страх да карам, защото аз колкото и да се паза и да внимавам и да спазвам правилата никога не знам дали оня отсреща не е на кило ракия... Всяка следваща година става все по зле по пътищата и никой не си мърда пръста да направи нещо по въпроса ! КАТ след проверка остановява, че няма правоспособност да управлява МПС, но с 20-30лв забравят за този "маловажен" проблем......... Просто нямам думи !Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
тъй като някой спомена писано от мен нещо
това че съм духал на дрегера не означава че съм карал !!! това го направихме с познат катаджия за експеримент колко им работят дрегерите .. считам за обида това, че някой може да си помисли за мен , че ще се кача да карам след като съм изпил нещо различно от 1 малка бира и всеки който ме познава може да го потвърди
на този бесилка и разстрел са му малко !sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Оказва се, че този БОКЛУК има много богато досие в КАТ:
http://dnes.dir.bg/2009/08/16/news4930057.html
Освен него, трябва и всичките лайнари, които са го пускали и не са му взели книжката, да лежат в затвора.
Кога ли ще осъдят полицай или съдия за това? Никога!
Затова ще се трепем по пътищата и само ще се вайкаме
Ето затова мразя ш***те ченгета и цялата им скапана система - срещу 10 лв. те пускат и после ... 3-ма убити
Спомнете си случая Стависки - какво стана с полицаите, които са го били спрели 500 м по-рано? Нищо! Дори повече не се заговори за тях. Фалшифицирали са документите и протоколите от смяната, покрили са всичко и сега сигурно са на плажа, блажено опънали се под някой чадър
Това може да прозвучи много неевропейски, но трябва да се върне смъртната присъда и да се даде кръвнина на близките. Само тогава всеки боклук ще се замисли какво би станало
п.с. Свидетел съм как един ден спряха един колега за превишаване на скоростта с 33 км/ч и срещу (подчертавам) 3 фирмени химикалки, 4 фирмени запалки и 2 фирмени тефтера го пуснаха, радвайки се на плячката
Тотални нещастници!!! Няма по-големи мизерници и лешояди от тях!!!
Затова хората няма да им имат респекта!!!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщениегрешиш колега,поредните загинали от глупоста на пиян шофъор.боклука е оцелял и е в болницата,а в ковчезите са нищо неподозиращите возещи се в голфа.ей тоя дето ги уби тези млади хора аз питам колко трябва да лежи или е крайно време такива да ги разстрелват на стадиона.
А в началото се обърках, реших, че той бил загинал, то излезе че си е жив и здрав.
А това е извадка от Дир, за провиненията му, видно е е че последователен идиот, каквито има много
"...31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.
Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др...."Last edited by fred; d.m.y г., 16:29.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Някой от форума познава ли го ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение"...31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.
Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др...."
Остана само изпита да си е взел редовно и не знам ............ Такива още инструкторите трябва да ги отсяватНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеОстана само изпита да си е взел редовно и не знам ............ Такива още инструкторите трябва да ги отсяват
Много му е интересна фамилията, явно обаче айряна не му е любимото питие, когата караAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Все пак 156-ца е...половината им свети лапата за еър бега...А въпросния Владо да беше пийнал 2-3 айряна вместо 2-3 големи водки като е смятал да кара след това ....
Наистина много жалко за невинните хора в голфа...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениесива 156. и моя телефон откачи да звани.много грозна картинка.
да почиват в мирПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Бог да прости загиналите хора! А за изрода, който ги е избил... ако само за едно от предишните провинения беше лежал в затвора, можеше и да се стресне...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Минахме малко след катастрофата с жена ми и дъщеря ми в колата, точно по пътя на голфа! За малко ни се е разминало, други трима нямаха този късмет.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment