Известие

Collapse
No announcement yet.

Тежка катастрофа с Алфа на околовръстното в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да почиват в мир.Само идиоти по тия наши пътища.

А на снимката от днес във вестника на заден план има една черна 155-ца-с джанти от ГТВ!!С 5 болта.Странно
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

мисля че всеки който е хванат веднъж за алкохол нетрябва да види повече свидетелство за управление понеже качи ли се 1 водач веднъж пиян да кара ще го направи и 2-ри и 3-ти път жалко за хората ... а относто моториста който са изкарали виновен е нормално . когато се сблъскат депутатска кола и кола на ДАНС виновен излиза първия полицеиски автомобил на КАТ за съжаление това е положението в България

Comment

Представете си тоя боклук колко пъти се е отървал от глоби и лишаване от правоспособност като е тикал на тъпите фурашки 50 лв...... Уникален дебил.Спокойно мога да кажа че е рецидивист.
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
          Представете си тоя боклук колко пъти се е отървал от глоби и лишаване от правоспособност като е тикал на тъпите фурашки 50 лв...... Уникален дебил.Спокойно мога да кажа че е рецидивист.
          Ти си свидетел и си го видял ли?

Не е нужно да ми отговаряш.

А за водача на Алфа-та само затвор, нищо друго няма да помогне.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Айде сега всички тук пишещи да си признаят по колко бирички пият преди да карат и какво оправдание ще си измислят. Това се наблюдава включително и на срещи.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

1 бира или малък джин. И гледам да се разходя след това малко. Някои сега, ако почнат да ме назидават ще им се не види лицемерите. Всеки случай не си мисля, че съм в nfs за разлика от някои, които карат дори дрогирани.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                Ти си свидетел и си го видял ли?

Не е нужно да ми отговаряш.
                "...31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.
                Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др...."
                2011 Giulietta MA-ex
                1995 155 1.8 TS 8V
                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Алфата е била за съжаление сива 155...ца, но това няма никакво значение...малко ли жертви дадохме това лято по пътищата ....и не само това!!!
                  Не ,че вече има значение, но алфата е сива 156 -ца.(махагонка).
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                    Не че вече има значение, но алфата е сива 156 -ца.
                    Айде бе ... сива 156 в катастрофата е имало, но пияният боклука е карал 155. Както и да е.
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                      Айде бе ... сива 156 в катастрофата е имало, но пияният боклука е карал 155. Както и да е.
                      Току що гледах смляната 156-ца.. Какво, две алфи ли са помлени...???
                      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Айде сега всички тук пишещи да си признаят по колко бирички пият преди да карат и какво оправдание ще си измислят. Това се наблюдава включително и на срещи.
                        Ами казано честно изобщо не пия . И бира дори не пия . Докторите казаха ,че съм си изпил цистерната с пиене която ми се полагала .
                        Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Всичко е мерено в градуси. Не ми върши работа.
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз пък си пия, но никога преди да карам, нито една бира.В много, ама наистина много рядки случаи може да съм ударил една, нещо да ми се наложи да тръгна с колата наложително.Веднъж ударих и две, бях на почивка и карах по спокоен път, бавно, около 10 км. разстояние, за 26 години шофьорски стаж мисля е добре, от към пиенето де,
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

http://vbox7.com/play:e9033b27
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тоя г*й с моторо дето тръгна в насрещното също е потенциален убиец.Трябва като го хванат направо да го бесят без да питат за нищо.
                              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Ясно се вижда колата - 156.. А тия с моторите дето ми дигат аларма пред блока и ми минават по демокрация с 200 км, отдавна ги стрелям с въздушната и някой ден ще имам успех...
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X