Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли лично оръжие?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имате ли лично оръжие?

Имате ли лично огнестрелно оръжие?
    113
    Да. Късо нарезно.
    12.39%
    14
    Да. Ловно.
    6.19%
    7
    Да. Дълго нарезно.
    4.42%
    5
    Да. Служебно.
    1.77%
    2
    Не. Но бих си закупил.
    24.78%
    28
    Не.
    50.44%
    57
    Last edited by BLUE1; d.m.y г., 16:26.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Нямам, не знам, като цяло ползите от него са почти нулеви, като гледам какво става.Сума ти мутри избиха, въоръжени и с охранители.
    Да гърмиш пък разните му идиоти, които могат да те изнервят или извършват дребни престъпления също е вид идиотизъм.
    Оръжието, за да върши работа трябва да си много добре обучен и съответно да занимаваш редовно с това, това изисква време, лично аз бих се занимавал с други неща.
    Отделно, човек може да причини /и на себе си най вече/много неприятности, не споря, че понякога може и да спаси живота...
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Прав си няма полза освен ако не го колекционираш както правя аз и от време на време не ходиш на стрелбището. Имам прилична колекция от пистолети, пушки и арбалети. Естествено имам и всички възможни разрешителни. Ако работата ти не е свързана с носене на оръжие по добре, дори и да го притежаваш да не го носиш в себе си. Това е голяма отговорност и заради един миг невнимание може да се вкараш в приключение.
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
        Прав си няма полза освен ако не го колекционираш както правя аз и от време на време не ходиш на стрелбището. Имам прилична колекция от пистолети, пушки и арбалети. Естествено имам и всички възможни разрешителни. Ако работата ти не е свързана с носене на оръжие по добре, дори и да го притежаваш да не го носиш в себе си. Това е голяма отговорност и заради един миг невнимание може да се вкараш в приключение.
        И аз съм на същото мнение, но защо в анкетата липсва газово оръжие?То не е ли лично и не е ли оръжие?
        Питам понеже на мен газовия пистолет ми е помагал в дестки ситуации и ми е"спасявал кожата". В тоя смисъл газовия пистолет си е лично оръжие, с тази разлика, че всеки който иска може да го притежава

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Оръжията са по-голяма беля отколкото полза, но все пак имам това онова

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

Оръжията са по-голяма беля отколкото полза, но все пак имам това онова
          Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
          Питам понеже на мен газовия пистолет ми е помагал в дестки ситуации и ми е"спасявал кожата".
          Миленче, какви са тия десетки ситуации, нали работиш учител
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Няма как да гласувам в анкетата, но давам скромен принос с въздушна пушка и газово пистолетче...
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Не, никакво. Не броим 1-2 ножа в колата, но те не минават дори и за хладно оръжие.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Имам друго много лично

Comment

Имам - жената......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                    И аз съм на същото мнение, но защо в анкетата липсва газово оръжие?То не е ли лично и не е ли оръжие?
                    Питам понеже на мен газовия пистолет ми е помагал в дестки ситуации и ми е"спасявал кожата". В тоя смисъл газовия пистолет си е лично оръжие, с тази разлика, че всеки който иска може да го притежава
                    Ако не се лъжа газовият пистолет не се води огнестрелно оръжие (въпреки, че може да се спори по този въпрос), което е и обяснението защо го няма като възможен отговор на анкетата. А относно темата - не, нямам лично огнестрелно оръжие.
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Нямам, не знам, като цяло ползите от него са почти нулеви, като гледам какво става.Сума ти мутри избиха, въоръжени и с охранители.
                      Да гърмиш пък разните му идиоти, които могат да те изнервят или извършват дребни престъпления също е вид идиотизъм.
                      Оръжието, за да върши работа трябва да си много добре обучен и съответно да занимаваш редовно с това, това изисква време, лично аз бих се занимавал с други неща.
                      Отделно, човек може да причини /и на себе си най вече/много неприятности, не споря, че понякога може и да спаси живота...
                      Абсолютно си прав макар че е имало случаи в които ми се е искало да имам,но слава богу не се намирало подръка,наистина може да се влезе в голям филм.
                      Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

И ловец съм, и рибар съм).....абе ще трябва да си купя още една пушка, че дъщерята порасна..
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          И ловец съм, и рибар съм).....абе ще трябва да си купя още една пушка, че дъщерята порасна..
                          Това значи ли ,че аз вече трябва да идвам на срещите с броне жилетка?
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

имам мачете

тея с огнестрелните оръжия, още повече дето ги показват са на хронометър
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Понеже анкетата не може да ме обхване ще се поясня.
                              Имам Ремингтон 707 в калибър 30-03,Глок 17,Берета Ф-92ВТД,демек с подсилен затвор и не знам що си и Макаров щото ми се полага.Без Макаров всичките са ми като награда-не казвам от кой или кои.За последните 15 години съм ги извадил три пъти от там където са,за да ги смажа,а и един път ме накараха.
                              Вкъщи обаче държа други по-полезни оръжия.Газов пистолет за Нова година и въздушна пушка 5.5мм.С последната съм създал условен рефлекс на псетата в квартала.Щом си отворят устите да залаят и получават по една сачма.Сега като искат да лаят само си отварят устата и тракат със зъби.А са издали звук и баммм.
                              В къщата има и едно ТТ,но то е на мама.тя е 40 кила барабар с ботушите,но скита по гората.Не знам и аз за какво и е точно,след като вълците по осоговския балкан си я познават,но си е стар разбойник.По някакъв начин разбират,че не ги застрашава,а и тя винаги им оставя,каквото и остане от хранатаМай трябва и да ви кача и снимки за да разберете за какво става въпрос.Направо си я следват,като си бере малини,ягоди или боровинки.
                              Абе,сестри и братя!Не ви трябва оръжие!Най доброто оръжие е мозъка и любовта.Не случайно ви дадох за пример Мама.
                              Last edited by mordohy; d.m.y г., 02:36.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X