Имате ли лично огнестрелно оръжие?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имате ли лично оръжие?
Collapse
X
-
Нямам, не знам, като цяло ползите от него са почти нулеви, като гледам какво става.Сума ти мутри избиха, въоръжени и с охранители.
Да гърмиш пък разните му идиоти, които могат да те изнервят или извършват дребни престъпления също е вид идиотизъм.
Оръжието, за да върши работа трябва да си много добре обучен и съответно да занимаваш редовно с това, това изисква време, лично аз бих се занимавал с други неща.
Отделно, човек може да причини /и на себе си най вече/много неприятности, не споря, че понякога може и да спаси живота...Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
-
Прав си няма полза освен ако не го колекционираш както правя аз и от време на време не ходиш на стрелбището. Имам прилична колекция от пистолети, пушки и арбалети. Естествено имам и всички възможни разрешителни. Ако работата ти не е свързана с носене на оръжие по добре, дори и да го притежаваш да не го носиш в себе си. Това е голяма отговорност и заради един миг невнимание може да се вкараш в приключение.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеПрав си няма полза освен ако не го колекционираш както правя аз и от време на време не ходиш на стрелбището. Имам прилична колекция от пистолети, пушки и арбалети. Естествено имам и всички възможни разрешителни. Ако работата ти не е свързана с носене на оръжие по добре, дори и да го притежаваш да не го носиш в себе си. Това е голяма отговорност и заради един миг невнимание може да се вкараш в приключение.и не е ли оръжие
?
Питам понеже на мен газовия пистолет ми е помагал в дестки ситуации и ми е"спасявал кожата". В тоя смисъл газовия пистолет си е лично оръжие, с тази разлика, че всеки който иска може да го притежава
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Оръжията са по-голяма беля отколкото полза, но все пак имам това онова
---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 10:45 ----------
Оръжията са по-голяма беля отколкото полза, но все пак имам това онова
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеПитам понеже на мен газовия пистолет ми е помагал в дестки ситуации и ми е"спасявал кожата".sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеИ аз съм на същото мнение, но защо в анкетата липсва газово оръжие?То не е ли личнои не е ли оръжие
?
Питам понеже на мен газовия пистолет ми е помагал в дестки ситуации и ми е"спасявал кожата". В тоя смисъл газовия пистолет си е лично оръжие, с тази разлика, че всеки който иска може да го притежаваThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНямам, не знам, като цяло ползите от него са почти нулеви, като гледам какво става.Сума ти мутри избиха, въоръжени и с охранители.
Да гърмиш пък разните му идиоти, които могат да те изнервят или извършват дребни престъпления също е вид идиотизъм.
Оръжието, за да върши работа трябва да си много добре обучен и съответно да занимаваш редовно с това, това изисква време, лично аз бих се занимавал с други неща.
Отделно, човек може да причини /и на себе си най вече/много неприятности, не споря, че понякога може и да спаси живота...Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
И ловец съм, и рибар съм).....абе ще трябва да си купя още една пушка, че дъщерята порасна..
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИ ловец съм, и рибар съм).....абе ще трябва да си купя още една пушка, че дъщерята порасна..
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Понеже анкетата не може да ме обхване ще се поясня.
Имам Ремингтон 707 в калибър 30-03,Глок 17,Берета Ф-92ВТД,демек с подсилен затвор и не знам що си и Макаров щото ми се полага.Без Макаров всичките са ми като награда-не казвам от кой или кои.За последните 15 години съм ги извадил три пъти от там където са,за да ги смажа,а и един път ме накараха.
Вкъщи обаче държа други по-полезни оръжия.Газов пистолет за Нова година и въздушна пушка 5.5мм.С последната съм създал условен рефлекс на псетата в квартала.Щом си отворят устите да залаят и получават по една сачма.Сега като искат да лаят само си отварят устата и тракат със зъби.А са издали звук и баммм.
В къщата има и едно ТТ,но то е на мама.тя е 40 кила барабар с ботушите,но скита по гората.Не знам и аз за какво и е точно,след като вълците по осоговския балкан си я познават,но си е стар разбойник.По някакъв начин разбират,че не ги застрашава,а и тя винаги им оставя,каквото и остане от хранатаМай трябва и да ви кача и снимки за да разберете за какво става въпрос.Направо си я следват,като си бере малини,ягоди или боровинки.
Абе,сестри и братя!Не ви трябва оръжие!Най доброто оръжие е мозъка и любовта.Не случайно ви дадох за пример Мама.Last edited by mordohy; d.m.y г., 02:36.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment