Известие

Collapse
No announcement yet.

Не на криенето на катаджии в храстите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не на криенето на катаджии в храстите!

Не на криенето на катаджии в храстите. Не на безразборното махане с палки. Не на изнудването по пътищата!

http://apps.facebook.com/causes/3260...378?m=7f488179

Аз викам не ка катажиите изобщо, камо ли по растите....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

През оная работа им е за фейсбук потребителите, тия протести там са породени от елементарната социална нужда за сплотяване за обща цел. Аз пък ви приканвам да спазвате правилника за движение по пътищата!
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Е къде къде по интересно е да се мрънка по КАТ
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Трудно ще ги изкараме от трънките
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            През оная работа им е за фейсбук потребителите, тия протести там са породени от елементарната социална нужда за сплотяване за обща цел. Аз пък ви приканвам да спазвате правилника за движение по пътищата!
            мн. си прав човек ама според мен трябва да нацвъкат камери навсякъде и като някой е в нарушение да си го гърбят по пощата а не да го спират и да викат "ам ся ко прайм"
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

чакай ся, тука протестираме, че служителите на закона се ситуират в растителността край пътната мрежа ИЛИ затова, че видиш ли ви нарушават спокойствието докато нарушавате закона ?

за катаджия, който ми пише акт за нарушение лоша дума не мога да кажа ЗАЩОТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА

за камерите съм съгласен, ама в нашата китна страница дори и там начини и схеми да се оттървеш
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

ама разбирасе когато човек е в нарушение трябва да си получи заслуженото , но наистина е грубо да ти изкочи някой ейтака от нищото
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

за катаджия, който ми пише акт за нарушение лоша дума не мога да кажа ЗАЩОТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА
                  Върши ли си работа катаджия който излиза от засада, скрит зад някой храст, дърво, растителност?

Нека да ни спират,но както е по закон, тогава и ние както е по закон ще си плащаме. Нямам нищо против когато съм виновен (а аз винаги съм), да ми вдигнат палката по правилата, да ми напишат акта по правилата или да ме закопчаят веднага щом се опитам да им дам пари. Когато тези неща започнат да се случват значи всичко е наред.
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

според мен е сбъркано това че е забранено да са скрити

защо да е забранено ? защо да нямат право да те издебнат ?

да не би ако убиеш но не те види никой да си по-малко виновен? знам , че звучи като прекалено елемтарна логика, но както и да го въртите и да го сучите си е така

като те издебнат и те спрат, явно има за какво
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

да не би ако убиеш но не те види никой да си по-малко виновен? знам , че звучи като прекалено елемтарна логика, но както и да го въртите и да го сучите си е така
                      Бъркаш нещата но си прав. По закон е регламентирано, че не трябва да се крият а трябва да са на видно място. Да променят закона и няма да обжалваме актовете съставени от засада. А когато закона е такъв ти не обжалваш самото нарушение а начина на установяването му.
                      Дори да убиеш някой ,когато няма доказателства или са набавени по неправомерен начин нищо немогат да ти направят. Хубави лоши, нещата стоят така.
                      Last edited by tanatos; d.m.y г., 19:47.
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi

Comment

Господи, колко мъка има по този свят, Господи!
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

говорим за принципно различни неща

аз казвам вина

ти говориш за регламентирано установяване на такава

знам закона какъв е, но тези глупости и петиции са жалки

като не искате да ви правят засади не нарушавайте закона да го е !!!!!!!

---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          Господи, колко мъка има по този свят, Господи!
                          подкрепям
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Естествено, че са жалки подобни петиции, ужасно жалки при това.

като не искате да ви правят засади не нарушавайте закона да го е !!!!!!!
                            За това говорим.
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

Баси, кви правила ми говорите, кви закони, и прочее - 90% от колите са разграфени поне до 200 кмч......тва е се едно до Горубляне например да има голям битак за гранатомети, калашници и чифте пищови, като продажбата им да гласи че не може да изстрелваш повече от 2 патрона в минута......и затва да върът куки и да слухтят дали отнякъде няма да се чуят повечко изстрели.....
                              Аз тва не мога да разбера - защо артик 96% от страните в който се карат коли имат ограничения за скороста, и защо артик пак четирите процента от държавите който правят колите на тоя свят не ги органичат до максиммума да речем за дадена държава - щом електронно ги резват на 240 - 260 да речем, детински лесно и приложимо е да ги сдавят на 130 да кажем......това не се прави, а все се бучи колко жертви били, колко разходи изобщо и прочее.....
                              Някой има ли някаква приложима към тая ситуация логика, щото аз имам една, ама ще иде много писане, трябва и друга тема да се отвори и изобщо става сложно......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X