Известие

Collapse
No announcement yet.

Лъжат ли ни ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вере ис дъ ф* проблем?
    Като се обявяват производствени данни има една * и долу е обяснено, че реалните данни зависят от натоварването, гумите, климатичните условия и фазата на луната. За каква лъжа иде реч. Ауто билд били изкарали с 1,2 литра по-голям разход- ужас и трагедия. Кой знае ква шваба и как е карала колата. Айде стига драми.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Прави ми впечетление че марките които се водят икономични и дават супер ниски заводски данни всъщност харчат повече
      2005 MERC.E-класа-163PS-11.6/6.1/8.4L -6.9/16.4/9.7L
      2005 OPEL VECTRA-155PS -10.4/6.3/7.8L -7.1/17.1/10.1L
      2005 VW PASSAT-150PS - 11.3/6.4/8.2L -6.7/18.5/10.2L
      ето типичен пример OPEL и VW дават нисък разход ама на хартия

Comment

Добре де, нали ти написах как производителя си определя разхода. На заводския полигон с предварително измислена от техниците програма, кога с колко да кара, как да спира и колко км да мине. Естествено, че като се избичиш в града и влезнеш в релаността ще стане съвсем друго.
        И също толкова естествено можеш да постигнеш и по-нисък разход от обявения като караш по определен начин и при определени обстоятелства.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
          / коне с капаци /
          Добре ги накони и напаци всички, но самият ти се явяваш кон капак в случая. Хванал едно списание и някакви данни( вероятно съмнителни) и и надигаш пара за световната конспирация около разхода на автомобилите. От друга страна имаше едно заболяване, при което "потърпевшият" се чувства преебан във всички ситуации и е постоянно жертва на заговор
          Някой замисли и се, че тези данни, подадени от производителите са оптимален разход?!? Не възможно най-нисък. Разбира се, че може да се свали още, разбира се че бай Пешо, който е свикнал с ладето с 4-те, когато се качи на такава с 6 разхода ще му е висок, ми той си кара до 4-та. Разхода е много относителна величина- начин на каране, условия на каране, състояние на автомобила и за всеки един случай в голяма степен е в зависимост от задкормилното у-во.

Разбирам ви, че е лято отпусчица, намалена заетост поради липса на работа, иска ви се да поразкършите пръстчетата, но го правете порядъчно и смислено!

Comment

Да това е вярно че зависи от условията но защо най-вече при FORD.OPEL.VW се получават тези по големи разлики и всъщност заводския разход не е ли само една лъжовна реклама
            а кой от какво е болен ще го оставя на докторите кото ви прегледат !!!
            Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 10:40.

Comment

Колега,
              Чел ли си "Приключенията на добрият войник Швейк" ?
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Пропуснал съм

Comment

бога ми, и ти ме наричаш прост ........
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Много готино се получава от сериозни цифри отидохме на сериозни простотии защо ли винаги тук така се получава SPAM до SPAM-а мила моя майнольо

Comment

Ти на цифрите който си пуснал ако им викаш сериозни....
                      Дори и да са верни данните за ~50% от колите не са пълни.
                      За каква сериозност може изобщо да става дума.
                      Каквато и темата - такива и отговорите.
                      Това е.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

И аз не разбрах как трябва да гледам цифрите и как да ги разбирам,но няма значение..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Не са пълни защото ауто билд ги тестват най вече на смесен разход ,според вас ,като не са сериозни вярвайте на заводските аз съм сигурен че доста хора с FORD.VW.OPEL си блъскат главата и се чудят -Казаха ми и пише че харчи 6 л а тя харчи 8л ,даже в един и същи брой на ауто билд тест на ситроен С4-смесен 8,4 л а на задната страница реклама на същата кола 6,4 л ВЕРВАЙТЕ ИМ !!!

Comment

Верно има нещо съмнително,аз затва не карам Ford.VW.Opel.Винаги е имало нещо гнило в тази кола
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Пич излагаш се вече...ако в списание пише как да си направиш основен ремонт,ще тръгнеш ли по снисанието да го правиш или ще намериш човек който си разбира от работата?И тея три марки кво са ти толкоз в главата?Познатите ми голфажии не сравняват Алфите с техните и не ревът за тях както ти за немските машини.Поредната ти тема за КЛЮЧ...

Comment

Разликата е че не правят ремонти а констатират лъжите особенно на тези 3 фирми разликите при тях са най големи и реално имат страшно много оплаквания от копувачи но тук при нас повече е важно да се лъжем и да си хвалим каруците колко малко харчат ,за това не ни изнася и за това може би ще се заключи темата УСПЕХ

Comment

Working...
                                X