Известие

Collapse
No announcement yet.

Лъжат ли ни ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

шшш хвани си оправи пункуацията малко,че чак след 5-тото прочитане разбрах що годе кво имаш предвид....аз че не мога да пиша е ясно,ама ти ме биеш по всички категории...има някои неща наречени точки и запетаи...
    Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 16:54. Основание: .....

Comment

тая тема е за темите бисери
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
        Никъде не съм написал че не съм доволен ако се кара нормално на прав път може и да падне и под 7 заводски 6,6 л 200-300гр не са проблем проблем ще е да е ако даде пак 8 ,заводския разход на алфа е по близък до реалния ето и примерче
        2006 ALFA 159 JTDM-150PS -8.1/4.8/ -- --6.0L-6.1L+100гр,само
        Това само от цифричките ли е или имаш опит?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

е щом това ви интересува дъвчете си вашите глупости до тук никой не говори сериозно а само гледа да хапе другия ,реших да направя нещо хубаво обаче щом вече 4-ри страници нищо не отбирате явно съм сгрешил че тук има мислещи хора -сори ама е вярно !!!

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
            шшш хвани си оправи пункуацията малко,че чак след 5-тото прочитане разбрах що годе кво имаш предвид....аз че не мога да пиша е ясно,ама ти ме биеш по всички категории...има някои неща наречени точки и запетаи...
            И ГЛАВНИ букви в началото на ново изречение....
            Подробности другарко , подробности.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
              е щом това ви интересува дъвчете си вашите глупости до тук никой не говори сериозно а само гледа да хапе другия ,реших да направя нещо хубаво обаче щом вече 4-ри страници нищо не отбирате явно съм сгрешил че тук има мислещи хора -сори ама е вярно !!!
              Понеже гледаш някакви цифри които никой не знае какви са и дали са верни!Виж ако имаш личен опит с чисто нова кола е друго!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                И ГЛАВНИ букви в началото на ново изречение....
                Подробности другарко , подробности.
                еми аз за какво казвам,че не мога да пиша?

Comment

Следя темата с интерес....
                  човека си твърди своето и постоянно пуска некви цифрички, всички останали си говорят за различни теми. Човека пак пуска цифрички, аз пък некви изводи си правя....луда работа.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                  Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
                  X