Известие

Collapse
No announcement yet.

Клуб на "евакуираните"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Клуб на "евакуираните"

Емииии, да се оплача... тази вечер ме разходиха из половин софия тия видни представители на сексуалните малцинства от "Паркинги и гаражи"
    Като не си намерих колата на Арсеналски, където я спирам всеки делничен ден от една година насам, веднага звъннах на телефона, посочен на предупредителната табела. Никви емоции, формално съм в грешка, няма какво да мрънкам - знакът си е знак. Обаче...
    - "Не ми е подадена кола марка Алфа с номер ХХХ".
    - Има ли сми да звъня или обикалям по паркинги?
    - "Не, всичко минава през нас"

Хм, викам си, поради комплекс от причини вероятността да ми откраднат колата е минимална, ще взема да погледна сам. Отиваме с колегата до Софияленд - черешки! Паркингът преместен

Пак звъня на диспечерката:
    - На кой паркинг биха закарали колата, ако е взета от Арсеналски?
    - "Красно село зад пазара"

Отиваме с колегата. Чакаме да пишат акт на некъв младеж. Надничам навътре - няма я. Пак надничам - пак я няма. Питам - няма (тука почвам леко да се шашкам). Девойката обаче ме изгледа съчувствено, звънна на някого и каза: "Колата е на паркинга до театър София".

АХ, ВАШТА МАМА ТРАВЕСТИТСКА! Отивам там, плащам, сдобивам се с акт и се прибирам.

И сега питанката към другите "членове" на клуб "евакуация" е: взимат ли точки за неправилно паркиране?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

На мен не ми взеха точки - полицая каза че понеже било много близко до местоживеенето ми(нещо такова мърмореше с другия) акта ми излезе 20 лева без отнети точки.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Зависи какво нарушение са писали в акта. Обикновено наказателното е 20лв. То се привежда в данъчното а там влиза в една папка и се забравя. Данъчните са претрупани и изобщо не ебават актовете от КАТ.

Comment

за "неправилно паркиране" по последната ценова листа
        зимат 4 точки

мен самия оняден ме пуснаха от паяка, с много кандърми
        пак хора излязоха, евала им
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

ух направо не ми се пише за тези идиоти
          но все пак не съм загубил все още желание да ги съдя
          само трябва да си извадя една служебна бележка и мисле да ги съда
          за кражба и рекет с техническо средство

има толкова нередности в това тяхното вдигане, че не е истина
          двете най-фрапиращи са, че не предупреждават РПУ-то на чиято територия е вдигната колата
          и другото, е че издавта фактури в разрез със закона
          дам май ще трябва да се задействам

Comment

Аз пък сега ще си купя едно талонче на инвалид. То купя е силно казано ще помогна с някои лев на инвалид, а той ще ми даде талона си от общината - правото си щото не излизал много и не му трябвало, а предпочитал да му оправя поне една месечна сметка за парното )))по добре така отколкото да ги гуша тия от "паркинги и гаражи" - казвам го в кавички щото аз паркинги и гаражи не виждам - виждам незаконно вдигане с паяци
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Нали знаете кой храним с тия паяци..............Една личност от "много силното" синьо правителство.......
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                Нали знаете кой храним с тия паяци..............Една личност от "много силното" синьо правителство.......
                Не точно - защото "Паркинги и гаражи" е общинска фирма. Скоро имаше някакви скандали и смениха директора и, а оня се хвалеше колко пари е донесъл на общината с паяците-дигнал приходите с 30% за една година. Само дето Общинския съвет му каза че това не е захвалене защто не били открили нови парко места, а паяците се въртели за да съберат възможно най-много коли и то с възможно най-малко гориво. А платените паркинги не са на една личност от "Синьото правителство: бат Стефчо Софиянски не ги е дал току така. Визираш само един гараж може би.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Първоначално публикувано от MONI
                  Не точно - защото "Паркинги и гаражи" е общинска фирма. Скоро имаше някакви скандали и смениха директора и, а оня се хвалеше колко пари е донесъл на общината с паяците-дигнал приходите с 30% за една година. Само дето Общинския съвет му каза че това не е захвалене защто не били открили нови парко места, а паяците се въртели за да съберат възможно най-много коли и то с възможно най-малко гориво. А платените паркинги не са на една личност от "Синьото правителство: бат Стефчо Софиянски не ги е дал току така. Визираш само един гараж може би.
                  То малко като Общинска банка и т.н. ама както и да е...

Нали си чувал ..."Оплели са се кати свински черва" То за тва никой не плюе по другия щото всеки знае нешо за другия точно от това синьо правителство

Comment

Абе Мони то ясно че са се оплели, ама защо споменаваш само "Синьо" - така ми напомняш за Слави Трифонов - на него само Костов му е виновен и ще му е виновен даже и след 20 години.

Comment

До колкото знам след 21 часа си тръгва полицая от паркинга и ако отидеш тогава само плащаш за паяка и паркинга а не ти пишат акт!
                      XTruck

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        Абе Мони то ясно че са се оплели, ама защо споменаваш само "Синьо" - така ми напомняш за Слави Трифонов - на него само Костов му е виновен и ще му е виновен даже и след 20 години.
                        То си стана ОФФа

Не не ме разбирай погрешно...... Не казвам че има някои дето са усвет ама те според мен те са от рекордьорите по крадене ма тва си е мое мнение иначе аз не обвинявам никой тука подкрепям Търтея за тва че няма гражданско общество и нищо не правим

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
                          До колкото знам след 21 часа си тръгва полицая от паркинга и ако отидеш тогава само плащаш за паяка и паркинга а не ти пишат акт!
                          За жалост не е така - на мен ми я вдигнаха след 21.00 и после и акт с точки и глоба и сички кефове...а може би е и въпрос на късмет.... не знам.
                          sigpic
                          === 75 1.8 T '86 ===
                          === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
                            За жалост не е така - на мен ми я вдигнаха след 21.00 и после и акт с точки и глоба и сички кефове...а може би е и въпрос на късмет.... не знам.
                            Ама в колко часа си отиъл да си вземеш колата?
                            XTruck

Comment

Нищо чудно да е така и то не за друго, ами заради чиновническата им мърлящина и мързел - ако идеш посред нощ ще ти дадат колата и ще ги мързи да съхраняват талони до сутринта и т.н., че и да те карат да ходиш пак да си ги взимаш. Или в най-лошия случай с някоя с'тинка отгоре може да се реши въпросът... Ама не съобразих - отидох към 20.00

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Working...
                              X