If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да си изтегля лого емблема на Алфа или 155 ца , както и звънене като Q4 ускорение на GSM -a. Напредналите моля да помогнат.
И не ми се смейте.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Ускорението от Q4 го имам в mp3 вариант. Само трябва да си го форнатираш в подходящия за телефона формат. А лого, вземаш една картинка и resize... А в зависимост от телефона може и теми да успееш да си намериш
намен с това 155Q4 ми звъни целия клуб
днес си бях оставил телефона на бюрото, бобо звънел 2 пъти....
и ми викат 'абе тия отвъм с тоя банциг не спреха ли "
ами то има такова филмче, май от alfa155.net го теглих
една черна Q4 там я дават как се митка напред назад, и аз от филмчето си извадих само звука
от него си отрязах едно парченце, което се чува само как сменя предавките теслата....
ами то има такова филмче, май от alfa155.net го теглих
една черна Q4 там я дават как се митка напред назад, и аз от филмчето си извадих само звука
от него си отрязах едно парченце, което се чува само как сменя предавките теслата....
Таka сега имаме готов звук за качване , ама нямаме картинка Лого.
Тел. е дървен М 55, но като за 30лв бива. Сега си търся кабел.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Естествено, на самолет номер 155 , желателно черен
Comment