Известие

Collapse
No announcement yet.

Иво с поршето, който нападнал полицаите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Иво с поршето, който нападнал полицаите

Въпросната особа, която някои може би ще защитят, е една от многото, които безнаказано крадат, лъжат и живеят на гърба на патаците, като нас.Пълно е с такива в БГ, поради липсата на работещи институции и нежеланието /подплатено с подкупи/ същите "органи" да се занимават с такива случаи и не на последно място нашата пълна апатия като общество.
    Самото МВР също допринася с това, толерирайки поведението на мутри и т.н., спомням си например случая на един такъв, който удари депутата Асен Агов, а след това Иво Инджев беше заснел полицай да спира движението за да може ijтози бандюгата да си изкара колата, тръгвайки си от някакво нощно заведение.
    Затова в някои случаи и полицаята изпитва на гърба си нахалството на престъпниците.
    Някои ще кажат-дайте и повече права на полицаите.Абе чожум, е, какви права да им дадем, след като те в повечето случаи не правят нищо или помагат на отрепки и направо са си дружки във всички възможни случаи с престъпниците.
    Много кал има да се рие у нас, дали ще доживеем да се поизрине половината поне...

http://dnes.dir.bg/2009/08/19/news4942876.html
    Last edited by fred; d.m.y г., 09:23.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

или е много калта или я няма въобще

изсипи кофа с кал на декар италиански мрамор и ще прави повече и по-лошо впечатление от кална полянка .........

мн дълбока метафора направих ей
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Като си голям играч е много тъпо да те вкарат на топло за 1 неплатена глоба и дребно хулиганство .. Доста прост трябва да си. Сега ще падне едно разнищване.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Като си голям играч е много тъпо да те вкарат на топло за 1 неплатена глоба и дребно хулиганство .. Доста прост трябва да си. Сега ще падне едно разнищване.
        Супер. Дано на останалите играчи им дойде акъла в главата и дори да не ги разнищват, поне да спрат да се правят на богопомазани и да пречат на останалите.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Не ги змам кви и за кво се мислят, ама всички сме хора на тоя свят.Ще ми напада полицай, защото той е виновен или не е искал да си мръдне Поршето, за да му го видят...Незнам а дано да полежи малко повечко да му дойде акъл.

Comment

Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
            Не ги змам кви и за кво се мислят, ама всички сме хора на тоя свят.Ще ми напада полицай, защото той е виновен или не е искал да си мръдне Поршето, за да му го видят...Незнам а дано да полежи малко повечко да му дойде акъл.
            1.Полицая да не е Господ
            2.Такива,ако ще и 50години да лежат акъла не им идва!

Comment

Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
              Поршето, за да му го видят...
              най-вероятно е бил толкова нашмъркан, че не е знаел какво прави
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
                1.Полицая да не е Господ
                да - Гопод е! Полицията е символ на държавната власт и закона. Ако нападнеш полицай нападаш директно закона и държавата. Това трябва да е логиката и за това не трябва да се толерират такива действия. А и за това са ни мишки полицаите - щото никой не им застава зад гърба. Щото ако напишат акт на селяка с поршето ще му се обади шефа гневен и ще го нахока....после що са на страната на мутрите...
                А и проблема с взимането на пари е следствие на даването на тези пари, което го правим ние!!! Като сме ги научили така ще си просят!
                Но да се върнем на посегателството срещу полицай - в нормалните държави нападението срещу полицай се води много тежко престъпление и се лежи бая време в затвора....в САЩ примерно е до живот или смърт ако утрепеш полицай...
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  да - Гопод е! Полицията е символ на държавната власт и закона. Ако нападнеш полицай нападаш директно закона и държавата. Това трябва да е логиката и за това не трябва да се толерират такива действия. А и за това са ни мишки полицаите - щото никой не им застава зад гърба. Щото ако напишат акт на селяка с поршето ще му се обади шефа гневен и ще го нахока....после що са на страната на мутрите...
                  А и проблема с взимането на пари е следствие на даването на тези пари, което го правим ние!!! Като сме ги научили така ще си просят!
                  Но да се върнем на посегателството срещу полицай - в нормалните държави нападението срещу полицай се води много тежко престъпление и се лежи бая време в затвора....в САЩ примерно е до живот или смърт ако утрепеш полицай...
                  Или ако нападнеш полицай в САЩ и той не те гръмне си голям късметлия, а в Бг и да те гръмне то ще е със стоп патрон, пълни таш... сме.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

офф-топик:
                    Добре значи полицай който кара из града пиян и не спазна ЗДП е символ на държавната власт и закона???Щото и такъв случай съм срещал....не защитавам по темата никого.

Comment

И точно това, че полицаят не е Бог, води до пълната безнаказаност, която чувстват всички боклуци, което води до това нас да ни е страх и да не смеем да си отстояваме правата. => Въоражете полицаите, обучете ги и на нас ще ни стане по-добре.

офф-топик:
                      Добре значи полицай който кара из града пиян и не спазна ЗДП е символ на държавната власт и закона???Щото и такъв случай съм срещал....не защитавам по темата никого.
                      Това е нещо, което е съвсем отделна тема.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

1.Полицая да не е Господ
                        2.Такива,ако ще и 50години да лежат акъла не им идва!
                        Не е господ ама все пак е държавен орган айде поздрави

Comment

Такива,ако ще и 50години да лежат акъла не им идва!
                          ООО идва, така хубаво им идва , че немож го позна той ли е ,не е ли
                          sigpic Alfasud/156 1.8ex
                          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            ..
                            Съгласна съм напълно.......
                            офф-топик:
                            ..
                            а изключения винаги има и ще има в абслолютно всяка сфера(особено в България), не само сред полицаите,но не те са определящи

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                            Втора национална среща на 155

Comment

Никой не може ме убеди,че полицая е Господ...нямам нищо против полицайте,а това,че им отдавате толкова голямо значение!!!...въпреки това ако съм в нарушение да ме спира,да ми пише акта и пътя....и да попитам като е полицай да не е хванал Господ за шлифера?

Comment

Working...
                              X