Известие

Collapse
No announcement yet.

Иво с поршето, който нападнал полицаите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ко полицай на смяна го хванат с алкохол нал' се сещаш че директно фръкват 5ма освен него, барабар с началник смяна ама няма хък мък

това е голяма рядкост и ако видиш такъв и не сигнализираш ТИ също имаш вина поне от чисто морална гледна точка
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

града ни е малък и тва полицай да отнесе наказание... не вярвам да ти толкова наивен....наште полицай са толкова съвестни че неам думи,на няколко пъти съм си правил експерименти...минавам покрай тях с привишена скорост и без колан,а те само ме гледат и ми се хилят....и ти си мислиш че ще има наказания и уволнения...

Comment

Един случай

При задържане на "престъпника" т.нар. Чората и оказване на съпротива от негова страна го поступват 6-ма полицаи и той вземе че пукне - не му издържало сърцето от ... лекия адреналин, от наркотици, от побой?
        Е дадоха им за това недоразумение и кофти стечение на обстоятелствата 69г общо!
        Досега за 20г в БГ за организиране на престъпна група - всички осъдени са с по-малко присъда.
        Не знам какъв извод да направя!
        ALFA 156 1.9JTD '98
        ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Полицая не е господ тва е е ясно ама ония с поршето да не би той да е господ аз съм на страната на полицая все пак.Ама кво и да си говорим тука нищо няма да стане като по-голямата част от тези случай.
          Малко офф:А кво ще стане с тоя от левски Рабех ли е къф е, фанали са го пиян, а преди време катастрофира пиян.Сега Батков платил 20 000 гаранция и пак нищо...

Comment

Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
            При задържане на "престъпника" т.нар. Чората и оказване на съпротива от негова страна го поступват 6-ма полицаи и той вземе че пукне - не му издържало сърцето от ... лекия адреналин, от наркотици, от побой?
            Е дадоха им за това недоразумение и кофти стечение на обстоятелствата 69г общо!
            Досега за 20г в БГ за организиране на престъпна група - всички осъдени са с по-малко присъда.
            Не знам какъв извод да направя!
            Еее, доста наивно, да прощаваш колега.Ако си чел /доста имаше по въпроса писано в сериозната преса/, въпросният майор Писарев /главатар на бандата полицаи участвали в убийството/ изнудва мутри, тоест, те му дават пари, той не ги закача.. историята е дълга, накрая Чората не ще да му дава пари и той организира убиството му/има заплаха, че Чората ще подаде колко пари е получавал до момента, не само от Чората, а въобще.И нашият майор, отива да го"задържи"/.Войната между тях е за наследството на Кьоравия/кой да събира версиите му/, също убит от Писарев.Не става никакъв въпрос за полицаи, които работят и се борят с престъпността, а става дума за уреждана на "бизнес отношения" между полицаи и престъпници, доста срещано у нас явление.
            Та въпростана схема лъсна и за моя изненада съдът осъди полицаите престъпници за дружбата им с престъпници извън полицията и последвалите между тях разправии и убиства.Браво на съда, рядко явление у нас.
            Толкова за Чората.
            Въпросният играч с поршето /майка му заемала постове по времето на Виденов/, нещо като друга чора, изведъж, за пръв път подапа в ситуация, когато полицай не му иска пари, а му иска отговорност.Той до този момент не е Ивчо не е виждал таково чудо и затова се ядосва......
            Last edited by fred; d.m.y г., 15:27.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Полицаи , полицаи , оставете ги на мира полицаите , ала бала е там .Истинската помия е в институцията наречена СЪД .

Comment

за съжаление проблема с авторитета на полицията в България е комплексен! не може да имам респект към една торба сланини дето не може да изтича 400м без да получи инфркт и дето ако тръгне да ме арестува ако реша да окажа съпротива ще го овържа с енговите белезници за некой стълб със свалени гащи! пълен ташак! дебели, тъпи и некомпетентни! той не уважава себе си а очаква другите да го уважават - няма как да стане!
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  за съжаление проблема с авторитета на полицията в България е комплексен! не може да имам респект към една торба сланини дето не може да изтича 400м без да получи инфркт и дето ако тръгне да ме арестува ако реша да окажа съпротива ще го овържа с енговите белезници за некой стълб със свалени гащи! пълен ташак! дебели, тъпи и некомпетентни! той не уважава себе си а очаква другите да го уважават - няма как да стане!
                  Ми те полицаите са огледало на обществото, да не би да ги назначават от марс.
                  sigpic Alfasud/156 1.8ex
                  156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                    Полицаи , полицаи , оставете ги на мира полицаите , ала бала е там .Истинската помия е в институцията наречена СЪД .
                    Помията е на всякъде- в полицията, която трябва да следи за реда, в следствието, което да разкрива, прокуратурата, която пък трябва да води обвиненията и накрая и в съда, където трябва да има справедливост-е никъде няма нищо свястно, а и не случайно и в парламента и мин. съвет не се прави нищо, естествено това е съзнателно, за да заработи цялата държава.
                    Тоест помията е навсякъде
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Помията е на всякъде- в полицията, която трябва да следи за реда, в следствието, което да разкрива, прокуратурата, която пък трябва да води обвиненията и накрая и в съда, където трябва да има справедливост-е никъде няма нищо свястно, а и не случайно и в парламента и мин. съвет не се прави нищо, естествено това е съзнателно, за да заработи цялата държава.
                      Тоест помията е навсякъде
                      Да, така е за съжаление. Помията е абсолютно във всички сфери,но това е така, защото държавата го толерира.
                      Извинявам се за спамерското отклонение, но искам да дам един пример, който доказва колко безнадеждно и помиярско е всичко.
                      Поради намаляване броя на учениците и падане на часовете ме съкратиха от бившата ми работа с основание, че часове по информатика за норматив няма.Дотук добре, но като направих една проста сметка, се оказа че часове по математика има( а аз имам 2 напълно равноправни магистърски специалности математика и информатика) .И заведох дело, защото разбрах че часовете по математика са дадени на колега, който има математика като допълнителна квалификация(карал е няколко месечен курс), тоест дори не е и бакалавър по математика.
                      И държавата толерира това, защото заради делгираните бюджети трябва да се пестят пари, а на бакалавър се плаща по-малко от на магистър, а да не говорим за "учител", който не и бакалавър по съответната специалност, а я е придобил от курс за 6 или макс 12 месеца.И тогава за кви смешки като повишаване качеството на образованието говорим, като в училищата се изпонапълни с учители придобили тази работоспособност от някакъв курс за 6 месеца , само защото така излизат по евтинко на държавата. Смех
                      Е такава е държавата и перспективно още по-зле ще е, защото чрез подобно целенасочено пестене на пари от образование се спестяват хиляди перспективи България да стане нормална държава дори в далечно бъдеще .

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                      Втора национална среща на 155

Comment

Нещата не са наред по принцип и от това патим всички.Все пак винаги се надяваме, да се оправим
                        sigpic

Comment

Гледам че добре се развива темата и без мене, че на мен ми е слабост.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            да - Гопод е! Полицията е символ на държавната власт и закона. Ако нападнеш полицай нападаш директно закона и държавата. Това трябва да е логиката и за това не трябва да се толерират такива действия. А и за това са ни мишки полицаите - щото никой не им застава зад гърба. Щото ако напишат акт на селяка с поршето ще му се обади шефа гневен и ще го нахока....после що са на страната на мутрите...
                            А и проблема с взимането на пари е следствие на даването на тези пари, което го правим ние!!! Като сме ги научили така ще си просят!
                            Но да се върнем на посегателството срещу полицай - в нормалните държави нападението срещу полицай се води много тежко престъпление и се лежи бая време в затвора....в САЩ примерно е до живот или смърт ако утрепеш полицай...

Полицая има точно толкова права и задължеия ,като всички останали в тая държа. К`ъв господ ,кви пет лева ?!? Ей заради такива изказвания сме на тоя хал ...ми ,че дай да си направим църкви и да ги рисуваме в икони ....и да им се кланяме ..А бе народа изтрещя съвсем ..лелеееееееее.
                            То това е мафията в момента тук ,ти викаш да ги почитаме ..,божке господи.... С какво заслужиха моето уважение?? С какво ме накараха да се респектирам от тях ?!? Може би ,щото крадат повече от мен ,или взимат повече подкупи ,или си правят каквото и когато искат ? Или когато няколко пъти съм имал нужда от тях ,са ми помогнали .... или не скалъпват баси измислените истории ,само и само да се защитят ?!? А бе хора ,вие като щраусите ли се ?

П.П. Съгласих се напълно с 22 пост
                            Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 19:38.

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                              Полицая има точно толкова права и задължеия ,като всички останали в тая държа. К`ъв господ ,кви пет лева ?!? Ей заради такива изказвания сме на тоя хал ...ми ,че дай да си направим църкви и да ги рисуваме в икони ....и да им се кланяме ..А бе народа изтрещя съвсем ..лелеееееееее.
                              То това е мафията в момента тук ,ти викаш да ги почитаме ..,божке господи.... С какво заслужиха моето уважение?? С какво ме накараха да се респектирам от тях ?!? Може би ,щото крадат повече от мен ,или взимат повече подкупи ,или си правят каквото и когато искат ? Или когато няколко пъти съм имал нужда от тях ,са ми помогнали .... или не скалъпват баси измислените истории ,само и само да се защитят ?!? А бе хора ,вие като щраусите ли се ?

П.П. Съгласих се напълно с 22 пост
                              E сега да гледаме реално, колегата, казва, че е Господ, на изказване-полицаят да не е господ.Сигурен съм че има предвид друго. Не може, някой да удря полицаи, защото ще го глобяват.Друг въпрос е, с какво полицията е заслужила уважението, като институция, като според мен проблема е следствие на много други в нашата страна.
                              Но, въпросният Иво е символ на една прослойка от нашето общество, което се има за Господ, това е най лошото.

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Гледам че добре се развива темата и без мене, че на мен ми е слабост.....
                              Е давай и ти де Но огледай проблема и от двете му страни
                              Last edited by fred; d.m.y г., 20:19.
                              sigpic

Comment

Мислех да се върдаржа от коментар но..

Да, трябва да уважаваме полицайте, да трябва да имаме респект от тях, но тук полицай и полиция са изкривени понятия. Какво означава ,че полицаят е символ на държавата?? Държавата ни е гадна корумпирана кочина, следователно и полицайте са такива, така ли е? В българия полицаят няма авторитет заради това, че се кланя на хората с пари, затова че лази пред тях и се огъва като червей. Да се кланям ли пред това? Не мисля..

Тука е момента да кажа,че има много съвестни служиутели на закона, но докато не се изкорени из основи мафиотщината по цялата верига, нема да има оправия. Шапка свалям на момчетата вършещи работата си като хората, но са адски малко.
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi
                                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Working...
                                X