Известие

Collapse
No announcement yet.

Координати???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Координати???

Спешно ми трябват координати на някой пич по Бургаско, Приморско или там някъде наоколо, който разбира от Алфенца приятеля ни ludkanar го е закъсал нещо и е на Ахтопол и го е страх да си тръгне насам хванала го е параноя май че скоростите му са заминали(дано не са де)!!!

Ако ти върши работа

Сервиза е в Поморие телефона на Радо е: 0893277773
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Е дано не са ... и на мойта си мислех че са скоростите и Сашо(лисан) като я подкара ми каза че най вероятно са те но след няколко часа ми се обади да ходя да си я взема и се оказа заден тампон на двигателя ...
      Дано и колегата се размине тънко ... Успех

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        Е дано не са ... и на мойта си мислех че са скоростите и Сашо(лисан) като я подкара ми каза че най вероятно са те но след няколко часа ми се обади да ходя да си я взема и се оказа заден тампон на двигателя ...
        Дано и колегата се размине тънко ... Успех
        Абе, досега съм имал адски екстремни ситуации с моята Алфа, ама най-лошото което успях да и направя е счупени синхрони така че не мисля, че ще има сериозен проблем, но все пак благодаря на Мирела

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
          Абе, досега съм имал адски екстремни ситуации с моята Алфа, ама най-лошото което успях да и направя е счупени синхрони така че не мисля, че ще има сериозен проблем, но все пак благодаря на Мирела
          Абе мани като чета кво става с твойта мен ме боли сърцето ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
            Абе мани като чета кво става с твойта мен ме боли сърцето ....
            Да не ти говоря мен как ме боли

Comment

Споко братлета алфеца си е в Перник,минах без никакво обслужване.От страх неползвах 4-та (само малко де).А мисля другата седмица направо с маслото че и то е на 13-14 хиляди,засега си включват дано само масло да им трябва.БЛАГОДАРЯ на моя приятел Влади,който се отзова макар и от далечко.
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
              X