Известие

Collapse
No announcement yet.

Специялни благодарности на магьосника - victtorbg

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Специялни благодарности на магьосника - victtorbg

Искам да изкажа специялните си благодарности на колегата victtorbg. Момчето определено си разбира от работата си!!!Оправи ми климатика който беше много зле за отрицателно време и смешни пари. Понаправи още доста неща на колата ми ей така, щото го кефи да помогне и даже не поиска да го почерпя. Вики, да си жив и здрав бате! Дано да има повече такива честни и готини хора като теб! Искам да ти кажа също, че от черпнята няма как да се измъкнеш!!!
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Евала на Виктор,абсолютен професионалист
      Жалко че приключва рекламата си вьв форума
      0888515205

Comment

То тези, които си го знаем Виктор, не ни пречи да го рекламираме на приятели и познати! Цяло лято в жегите като пусна климатроника и мислено благодаря на колегата victtorbg, който ми го направи да духа наистина СТУДЕНО
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Стабилен е колегата, но за жалост не можа да ми помогне на момента понеже се оказа че ми е блокирал скапания компресор на климатика ...

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            То тези, които си го знаем Виктор, не ни пречи да го рекламираме на приятели и познати! Цяло лято в жегите като пусна климатроника и мислено благодаря на колегата victtorbg, който ми го направи да духа наистина СТУДЕНО
            Ей това е истината

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
              Евала на Виктор,абсолютен професионалист
              Абсолютно вярно! И аз съм от доволните клиенти! Още имам студено в колата, през големите жеги!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
              X