Известие

Collapse
No announcement yet.

Едно добро дело стана реалност...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря на всички приятели от 155-сектата. Немога да повярвам,че има такива добри хора като Вас.БЛАГОДАРЯ ВИ.
    ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
    sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
    0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
      а каде е токи4а се ме забрявате еиии,
      да не говоримче като качвахме радиатора им изпих и бирата.................

---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

оооооооооооооо кошкудакк

---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:13 ----------

и да не забряваме един малък гъз ,дето ни даде леко протекъл радиатор стрелян с бренекее,
      токи4 и мен са ме забравили,,,ама не и един 4овек,,,МИЛЕНА--само тя се е сетила за нас

Comment

Митак,не си прав, не мога да ви забравя защото всички вие направихте толкова много за мен.
        0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
          Митак,не си прав, не мога да ви забравя защото всички вие направихте толкова много за мен.
          споко бре МЕН ,я пии една ракиика да си жив и здрав

Comment

Евала колеги! Това доказва тезата ми, че все пак има много колеги тук с големи сърца! Бъдете живи и здрави! мед ми капе от сърцето като разбера за такива добри постъпки от колеги!!! А на тебе Румба ти желая успех и да не те предава легендата ти! Мини да пиеме по едно някой ден!!!
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Браво Колеги,
              Браво на цялата агитка.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Е дано има винаги такива радостни събития и такива хора
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

браво на всички участвали в събитието ...
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Евала колеги, това ни остана да си помагаме
                    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                      Евала колеги! Това доказва тезата ми, че все пак има много колеги тук с големи сърца! Бъдете живи и здрави! мед ми капе от сърцето като разбера за такива добри постъпки от колеги!!! А на тебе Румба ти желая успех и да не те предава легендата ти! Мини да пиеме по едно някой ден!!!
                      Благодаря за пожеланията и живот и здраве ще мина да се видиме.
                      0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщение
                        токи4 и мен са ме забравили,,,ама не и един 4овек,,,МИЛЕНА--само тя се е сетила за нас
                        Никой не ви е забравил, Митак - просто няма как да разчитате да се сетя за всеки един по отделно в 1.30 през нощта след тракдея ... Затова и написах "...Позволявам си да благодаря на всички изброени и пропуснати..." - отново благодаря на всички участвали в кампанията! Надявам се да сме винаги така задружни, когато някой от нас изпадне в затруднение, и да продължим да показваме на всички колко задружно е 155-семейството
                        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 23:38.
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                          Никой не ви е забравил, Митак - просто няма как да разчитате да се сетя за всеки един по отделно в 1.30 през нощта след тракдея ... Затова и написах "...Позволявам си да благодаря на всички изброени и пропуснати..." - отново благодаря на всички участвали в кампанията! Надявам се да сме винаги така задружни, когато някой от нас изпадне в затруднение, и да продължим да показваме на всички колко задружно е 155-семесйтвото

---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:21 ----------

Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
                          Румене ти па ако се връзваш на мене и на баи ти миткоо
                          мохабет да става
                          за колата ти винаги щте има кои да те подкрепя
                          желая ти по скоро да си намериш работа брат
                          155 осем хиляди клапана 16 вериги
                          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Наздраве на всички и на Румбата специално!!!
                            Легендата е жива и живее във всички нас...to be continued...
                            sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                            Ex...
                            Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщение
                              споко бре МЕН ,я пии една ракиика да си жив и здрав
                              и ас искамммммммммм
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Браво!!! Така и трябва.

Comment

Working...
                                X