Известие
Collapse
No announcement yet.
Едно добро дело стана реалност...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеа каде е токи4а се ме забрявате еиии,
да не говоримче като качвахме радиатора им изпих и бирата.................
---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
оооооооооооооо кошкудакк
---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:13 ----------
и да не забряваме един малък гъз ,дето ни даде леко протекъл радиатор стрелян с бренекее,
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеМитак,не си прав, не мога да ви забравя защото всички вие направихте толкова много за мен.да си жив и здрав
Comment
-
Евала колеги! Това доказва тезата ми, че все пак има много колеги тук с големи сърца! Бъдете живи и здрави! мед ми капе от сърцето като разбера за такива добри постъпки от колеги!!! А на тебе Румба ти желая успех и да не те предава легендата ти! Мини да пиеме по едно някой ден!!!
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЕвала колеги! Това доказва тезата ми, че все пак има много колеги тук с големи сърца! Бъдете живи и здрави! мед ми капе от сърцето като разбера за такива добри постъпки от колеги!!! А на тебе Румба ти желая успех и да не те предава легендата ти! Мини да пиеме по едно някой ден!!!
ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщениетоки4 и мен са ме забравили,,,ама не и един 4овек,,,МИЛЕНА--само тя се е сетила за насLast edited by Alfa User; d.m.y г., 23:38.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеНикой не ви е забравил, Митак - просто няма как да разчитате да се сетя за всеки един по отделно в 1.30 през нощта след тракдея ... Затова и написах "...Позволявам си да благодаря на всички изброени и пропуснати..." - отново благодаря на всички участвали в кампанията! Надявам се да сме винаги така задружни, когато някой от нас изпадне в затруднение, и да продължим да показваме на всички колко задружно е 155-семесйтвото
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:21 ----------
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеМитак,не си прав, не мога да ви забравя защото всички вие направихте толкова много за мен.
мохабет да става
за колата ти винаги щте има кои да те подкрепя
желая ти по скоро да си намериш работа брат155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщениеспоко бре МЕН ,я пии една ракиикада си жив и здрав
и ас искамммммммммм
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment