Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно обжалване на АКТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет относно обжалване на АКТ

Колеги днес след нощно дежурство ме спипаха гадовете на надлез Надежда. Според тях съм се движел със 79км/ч(3т и 100лв), а според мен бях със 70км/ч (без отнемане на точки)...Имаше кола пред мен...Писах възражение, че скоростта на радара е на колата пред мен, а не моята , но не знам дали направих грешка като се подписах на акта...

В акта господата полицаи са писали, че съм се движил самостоятелно на пътя и едва ли не става моята срещу тяхната дума дали е имало кола пред мен или НЕ....

Какво да правя...Утре (понеделник) да ходя ли в КАТ да пиша някакви допълнителни възражения и тн...Какво мога да напиша, така че везните да натежат в моя полза?

Трябваше ли да се подписвам на акта или по-точно : това, че се подписах означава ли, че едва ли не съм си признал вината??!?

И все пак, ако нещата са без никакъв шанс да почна да търся връзки в КАТ, докато е време, а не да загубя ценно такова в писане на възражения и бумащина и накрая да пия една студена водица
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

ако нямаш свидетели на момента забрави

Не са занимавай с глупости.
    Аз се жалвах, ходих и с адвокат (за превишена скорост с отнемане на книжка).
    Акта ми беше написан в 17.57 на ботевградско а имах запис от камерата на бизнес парка че излизам в 18.06.
    Хич не се и трогнаха (записите не въжяли?).
    Един колега - изпреварват го на Диканя - и него спират уж с 130+ (изпреварващия не спира).
    Отива на съд - 2 пъти - обжалва потвърждаването на "присъдата" - НИКЪФ ефект - само потроши 1500лв...
    Плащай си и си карай
    Ако имаш връзки/познати в КАТ - там действай. Българския съд и чеп за зеле не става!
    Last edited by Bottata; d.m.y г., 10:30.
    ALFA 156 1.9JTD '98
    ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Не си направил грешка, че си се подписал. От възражения няма смисъл. Изчакай си наказателното постановление и го обжалвай. Междувременно пробвай да го завериш безсрочно, така можеш да си караш колкото искаш и без да си взимаш талона.

А това да спрат следващата кола, когато не могат да спрат нарушителя май е честа практика - и аз пострадах така на Дупница. Айде сега да се включат светците и противниците на детекторите!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Колеги днес след нощно дежурство ме спипаха гадовете на надлез Надежда. Според тях съм се движел със 79км/ч(3т и 100лв), а според мен бях със 70км/ч (без отнемане на точки)...Имаше кола пред мен...Писах възражение, че скоростта на радара е на колата пред мен, а не моята , но не знам дали направих грешка като се подписах на акта...

В акта господата полицаи са писали, че съм се движил самостоятелно на пътя и едва ли не става моята срещу тяхната дума дали е имало кола пред мен или НЕ....

Какво да правя...Утре (понеделник) да ходя ли в КАТ да пиша някакви допълнителни възражения и тн...Какво мога да напиша, така че везните да натежат в моя полза?

Трябваше ли да се подписвам на акта или по-точно : това, че се подписах означава ли, че едва ли не съм си признал вината??!?

И все пак, ако нещата са без никакъв шанс да почна да търся връзки в КАТ, докато е време, а не да загубя ценно такова в писане на възражения и бумащина и накрая да пия една студена водица
        ако си заснет със камера няма спасение имаче е трябвало да деистваш веднага ако си имал връзки остане ли да чакаш на следващия ден или след няколко дена шанса да успееш е много малък
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Колега вс свърши. Или се примеряваш или търсиш връзки незабавно за да се действа. Не е трябвало да подписваш. С адвокати има шанс, но и разноските едно друго. ще кажа едно кофти...
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
            ако си заснет със камера няма спасение имаче е трябвало да деистваш веднага ако си имал връзки остане ли да чакаш на следващия ден или след няколко дена шанса да успееш е много малък
            А ако камерата е незаконна?
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Нямаше камера. А ранният час около 8 сутринта в Неделя ми "върза ръцете" така да се каже да звъня по телефона на познати (на които сега ще звънна).

А защо не е трябвало да подписвам...? Нали съм си написал възраженията, че не съм съгласен с акта...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

e то там седят всеки ден, мен на Владимир Вазов ме спряха със 75 мисля, и след като разбрах, че радарите им седят на 70 вече и там карам с толкова, иначе преди си карах с 80, аз поне минах само с акт 10лв. забравил съм си талона за преглед, печени излезнаха, след 2 ходене до кат си ги платих, идеята ми е отиди си на датата след 1 месец точно, за 2ч. ще минеш на кат, плати си и не се занимавай, губене на повече време, нерви и пари според мен...
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Колега вс свърши. Или се примеряваш или търсиш връзки незабавно за да се действа. Не е трябвало да подписваш. С адвокати има шанс, но и разноските едно друго. ще кажа едно кофти...
                  Дори и да не подпише акта пак си е валиден,защото те ходят по двама или трима и си стават свидетели един на друг.Може и да не са прави и все пак на тях вярват и върви се оправяй.
                  Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                  Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    А ако камерата е незаконна?
                    Не вярвам камерите със които полицаите ни заснемат нас нарушителите да са незаконни
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

да не отварям нова тема, каква е процедурата при загубена шофьорска книжка ?

талона е в мен...........

някой ми каза някаква глоба от типа на 200 лв , това вярно ли е ? в крайна сметка е само 1 загубен документ...
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Баси, за куките камерата е достатъчно да ти лепнат акт или глоба, а когато искаш да ползваш камера срещу тях - не важело и не ставало за доказателство......как да не си умреш от кефче......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Баси, за куките камерата е достатъчно да ти лепнат акт или глоба, а когато искаш да ползваш камера срещу тях - не важело и не ставало за доказателство......как да не си умреш от кефче......
                          Абе и камерите на кат не са от най законните и ако ги съдиш пак има шанс да ти падне акта понеже камерите с радарите не били минали през НИМ мисля че се водеше ... така четох някъде ...

Comment

Само да ти кажа, че на адвоката ще трябва да му платиш едно 200-250 кинта .. сам ако обжалваш.. незнам, не съм пробвал. Успех
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                            ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                              Не вярвам камерите със които полицаите ни заснемат нас нарушителите да са незаконни
                              Не е за вярване, но в много случаи е факт.

Comment

Working...
                              X