Обаче ми трябват пари и не искам да ги плащам. Но трябва да ги платя. 90 евро струва комплекта + 35 евро доставка до България. Иска ли ги някой да му ги купя? Не си слагам и лев печалба за мен. Просто трябва да ги платя, иначе ще ми резнат акаунта в ebay. Ето ги и фаровете. Немски са. От Германия ги пращат. До края на месеца трябва да ги платя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Без да искам спечелих търг за фарове тип ГТА
Collapse
X
-
Никой нищо няма да ти резне. И един unpaid strike не е болка за умиране.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеНикой нищо няма да ти резне. И един unpaid strike не е болка за умиране.
Иначе с продавача се оправих, но ebay ме тормозят. Последното съобщение от ebay беше, че ако до 30 Август не платя ще ми отнемат някви си права там.
Please pay for the item or respond to the seller before 30-Aug-2009. If you do not take any action, the seller can choose to give you an an Unpaid Item strike and your account may be suspended as a result.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Може да избере.. и аз съм купувал по погрешка след което просто се разбирам с купувача и приключваме сделката без последствия. Ибей не могат да ти наложат наказание, той може И АКО го направи му "наложи" и ти един хубав негативен фийдбекЗабравих да кажа, че и от два страйка нищо няма да стане, освен ако не са били на често.
Last edited by achkar; d.m.y г., 21:42.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
И все пак ако на някой му харесат фарчетата да свирка. Ще му покажа копие от paypal след плащането, че не искам и лев за мен. Тия фарчета вървят над 120 паунда обикновено. Доставката е малко скъпичка, но продавача казва, че няма по-евтина. И незнам защо винаги от Германия доставките с в пъти по-скъпи от да речем Англия, дори и от Китай.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Извинявайте колеги, но поради подобни пропуски или грешки каквито правите, някои търговци не искат да изпращат до БГ
Имам един случайно спечелен търг и си взех частта. Какво го интересува търговеца, че аз съм дремал или спал
Иначе цената е повече от добраДори и доставката от 35 евро, обикновено за толкова ти изпращат от Германия мигачи или някаква книга
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеPlease pay for the item or respond to the seller before 30-Aug-2009146 1.6 TS '00
156 2.4 JTD '01
Comment
-
Разбрал съм се. Но той е отворил диспут след това. И въпреки, че сме говорили е писал, че не съм му отговорил.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеРазбрал съм се. Но той е отворил диспут след това. И въпреки, че сме говорили е писал, че не съм му отговорил.
Пиши му нещо, за да не те накаже.sigpic
Comment
-
Готово. Разбрахме се. Пича оттегли искането за плащане. И нямам StrikeDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment