Известие

Collapse
No announcement yet.

Без да искам спечелих търг за фарове тип ГТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Без да искам спечелих търг за фарове тип ГТА

Обаче ми трябват пари и не искам да ги плащам. Но трябва да ги платя. 90 евро струва комплекта + 35 евро доставка до България. Иска ли ги някой да му ги купя? Не си слагам и лев печалба за мен. Просто трябва да ги платя, иначе ще ми резнат акаунта в ebay. Ето ги и фаровете. Немски са. От Германия ги пращат. До края на месеца трябва да ги платя.
    Attached Files
    Last edited by oem; d.m.y г., 20:40. Основание: заглавието
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

колега имаш лс как да се оправиш, нема да имаш такова животно споко, пратих ти лс как да оправиш проблема
    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 21:19.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Никой нищо няма да ти резне. И един unpaid strike не е болка за умиране.
      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Местя в общи ...

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
          Никой нищо няма да ти резне. И един unpaid strike не е болка за умиране.
          Аз имам вече един unpaid strike наистина от грешка. Това с фаровете не е грешка. Аз исках да ги купя за мен, но ми излезна друг нетоложен харч и не искам да ги плащам.

Иначе с продавача се оправих, но ebay ме тормозят. Последното съобщение от ebay беше, че ако до 30 Август не платя ще ми отнемат някви си права там.

Please pay for the item or respond to the seller before 30-Aug-2009. If you do not take any action, the seller can choose to give you an an Unpaid Item strike and your account may be suspended as a result.

Comment

Може да избере.. и аз съм купувал по погрешка след което просто се разбирам с купувача и приключваме сделката без последствия. Ибей не могат да ти наложат наказание, той може И АКО го направи му "наложи" и ти един хубав негативен фийдбек Забравих да кажа, че и от два страйка нищо няма да стане, освен ако не са били на често.
            Last edited by achkar; d.m.y г., 21:42.
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

И все пак ако на някой му харесат фарчетата да свирка. Ще му покажа копие от paypal след плащането, че не искам и лев за мен. Тия фарчета вървят над 120 паунда обикновено. Доставката е малко скъпичка, но продавача казва, че няма по-евтина. И незнам защо винаги от Германия доставките с в пъти по-скъпи от да речем Англия, дори и от Китай.

Comment

Извинявайте колеги, но поради подобни пропуски или грешки каквито правите, някои търговци не искат да изпращат до БГ

Имам един случайно спечелен търг и си взех частта. Какво го интересува търговеца, че аз съм дремал или спал

Иначе цената е повече от добра Дори и доставката от 35 евро, обикновено за толкова ти изпращат от Германия мигачи или някаква книга
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                  Please pay for the item or respond to the seller before 30-Aug-2009
                  Едното условие е да се разбереш с продавача, щом си се разбрал нямаш проблем.
                  146 1.6 TS '00
                  156 2.4 JTD '01

Comment

Разбрал съм се. Но той е отворил диспут след това. И въпреки, че сме говорили е писал, че не съм му отговорил.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                      Разбрал съм се. Но той е отворил диспут след това. И въпреки, че сме говорили е писал, че не съм му отговорил.
                      Значи не си успял да се разбереш
                      Пиши му нещо, за да не те накаже.
                      sigpic

Comment

Готово. Разбрахме се. Пича оттегли искането за плащане. И нямам Strike

Comment

Working...
                        X