Известие

Collapse
No announcement yet.

Дачия Логан !!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дачия Логан !!!!!!!

Привет...

тъй, почвам първо с по-малко лошата новина...продадох си Темпъра.... ...много старичка беше, започна да се дава и дорде е време........нали...

Обаче, под строгия контрол и настояване на половинката ми, от другата седмица ще бъда горд собственик на чисто нова......Дачия Логан......Искам сега всички да ми кажете своето мнение за тази кола.....някой ми казват че е страхотен автомобил, други ми се смеят, а трети казват..."кавато и да е, нова е...."

И едно допълнение......реално няма причина да бъда тук, след като няма да бъда собственик на италианско возило, но за сметка на това, с годините съм създал много големи приятелства......нямам никакво желание да напускам и трите клуба, поради смяната на автомобила, така че се надявам да ми позволявате от време на време да ви навестявам....а що се отнася до Логан-а, обещавам категорично да ви пиша впечатления за нея, защото предполагам че ще ви е интересно...

Поздрави на всички...

Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.

По добре си вземи Лада

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
      По добре си вземи Лада
      абсурд...ходихме да ги гледаме...Калината не ми хареса, а 112-ката е дърво вътре.......в интерес на истината, Логана по ми харесва като вътрешно оформление...не знам, но за ладата съм категоричен...

Comment

Logan- в южна африка, отказват да им правят застраховки...
        Възможно е, да са нормални автомобили, от ниския клас на Рено, все пак това е Рено ноу хау.
        Kawasaki Z1000 2013
        Moto Guci Breva

Comment

Да ви кажа честно, в главата ми се въртят основно две мисли, при всички положения, Логан-а ще бъде по-добър от Темпрата, а и смятам че поне едно пет години няма да мисля за проблем с колата, защото все пак ще е нова, а и аз пазя доста колите, които карам...в смисъл че не режа никога колата, общо взето щадя ги.........има две години гаранция или 100 000 километра......

Както казват руснаците - "паживьом-павидим..."

Comment

Като бях миналата година в Румъния се возих на Логън и по мое мнение е по добре от Лада (мой познат си взе нова миналата година). Колата е малко по-голяма от старите Дачии и вътре е просторна, има голям багажник и изглежда сравнително добре за нисък клас автомобил.
            Просто сравнението с Алфа, както правят повечето хора във форума е малко трудно да се направи.

Абе колата си е късмет. Само не съм много сигурен, ама Пежо или Фиат не е ли по-добре.
            П.С Какъв двигател избра
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

1.6 mpi бензин

Comment

Логан 1.6 не ли с двигател на Рено, така мисля! Ако е така по-добе си вземи Рено!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                Fiat Bravo 1.6 1997
                Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от blagun
                  Логан 1.6 не ли с двигател на Рено, така мисля! Ако е така по-добе си вземи Рено!
                  Те всички са 100% френски...т.е. Рено.....обаче се съмнявам че за близо 15 000 лева/ и то с регистрациите, застраховки и т.н..../ ще взема Рено.......а тези, дето ги сглобяват в Турция нещо не ми се нравят като дизайнерско изпълнение.....карам една такава служебна от време на време...

Comment

Има един пич, Илиян се казва , идва на срещите на клуба с една черна Джулиета, той работи в сервиза на про мобил,виж се с него , мисля че най-добре ще те ориентира, но и турското клио седан влиза в тия пари грубо казано

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                      Има един пич, Илиян се казва , идва на срещите на клуба с една черна Джулиета, той работи в сервиза на про мобил,виж се с него , мисля че най-добре ще те ориентира, но и турското клио седан влиза в тия пари грубо казано
                      То няма за къде вече, платили сме я, чакаме регистрациите и прочее да минат, някакви митнически документи оправят в момента и т.н.......аз общо взето споделях с вас и исках да чуя коментарите ви....иначе връщане назад няма.....

Comment

Дачия Логан !!!!!!!

Значи,скоро се возих в едно такси(Логан) и разпитах шофера как му се струва колата.Той ми каза, че само двигателят е от Рено Клио, всичко друго си е...,абе един господ го знае к'во е.Но основното му впечатление е, че колата е добра и е много доволен.Единственият проблем,който има е,че вътре се е разтракала много бързо(не че мойта не трака вътре цялата).
                        Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
                        147 1.9JTD

Comment

познат които продава тез дачий казва че като окачване нямат проблеми през първите 50000км моторите им били прилични купетата като сглобка под всякаква критика таблото със уредите като подарено но за толкос пара толко кюфте

Comment

Абе защо в сайта на този Логан има че дават 5 години безплатна пътна помощ и 2 години гаранция. Не се майтапя - написали са че дават 5 години безплатна пътна помощ много ми е смешно.
                            Абе в момента Рено изстискват каквото могат от оборудването на Дачия-това е доразвитие на предната дачия с елементи на Рено. Искат да използват старите машини, заготовки и т.н.т и по нататък ще започната да произвеждат истински разработки Рено. Сега не е нито Рено -нито Дачия. Това го четох в някакво изявление на финансофия мениджър на Рено-само че там трябваше да убеди инвеститорите в Акции на Рено колко тарикатско ще използват завода и ще продават първоначално в бедните държави без да вкарват много пари в завода на Дачия - ама това беше финансов бюлетин и там ппрозират истините, не раклами.

Все пак колега надявам се колата да се окаже здрава и да ти върши работаD

Ето една нова кола която струва малко над Логана
                            http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=5032 :

http://www.autoscout24.de/home/index/de ... etail_bild
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Mi колега първо честито за новата кола
                              Каквато и да е била взел си я. Дано да е безавариина.
                              Инак аз хубави неща не съм чул за предните модели ма дано с този да има промяна..
                              Успех
                              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
                              X