Някой ходил ли е на въпросното изложение, подочух че имало доста добри автомобили, но за жалост така и не можах да отида,пък днес е последния ден. Та ако някой е ходил, нека да качи малко снимки, та да видим за кво иде реч.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Автомобилно изложение Варна 2009
Collapse
X
-
Чакам един приятел да ми прати малко снимки и ще кача . Беше разочарован само , че няма VW (фен на марката) , но за сметка на това , СупърБа му е харесал
До колкото разбрах , италианките са се представили зле ..
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение........Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 11:25.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеЧакам един приятел да ми прати малко снимки и ще кача . Беше разочарован само , че няма VW (фен на марката) , но за сметка на това , СупърБа му е харесал
До колкото разбрах , италианките са се представили зле ..156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеДо колкото разбрах , италианките са се представили зле ..
Хонда показваха стари неща... Пежо се поотсрамиха... иначе, не мисля, че представянето на Итал'ките беше лошо.
Само ме е яд, че не спечелих 500 кинта.. дейва и мошенниците им дейва!к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
Comment