Известие

Collapse
No announcement yet.

Maserati GranCabrio

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Maserati GranCabrio

Maserati представиха дългоочаквания си модел GranCabrio - първото кабрио на марката, което е с четири места.

Двигателят е 4,7-литров V8, 433 к.с. Разстоянието между осите е по-голямо в сравнение с това на всички останали автомобили на пазара. Това са някои от малкото неща, които се знаят за GranCabrio. Повече подробности ще станат известни на официалното му представяне, което ще е в рамките на автомобилното изложение във Франкфурт през септември.

Поредното "сладко изкушение" от Мазерати!
    Attached Files
    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
    sigpic

Страхотна е !
    sigpic
    ex 147 JTD by Turbon
    Giulietta multiair - the new passion

Comment

Невероятна еее...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Наистина невероятна кола.Отпред малко ми прилича на quatroporte(незнам дали правилно съм го написал).
        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
          Наистина невероятна кола.Отпред малко ми прилича на quatroporte(незнам дали правилно съм го написал).
          отпред най-вероятно ти прилича на колата, на която е базирана...........................
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Добре изглежда и с цитираното голямо междуосие, може би ще е първата такава кола, на която ще могат да се използват задните седалки.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Да, при Купе-версията задните седалки са си напълно използваеми, на фона на старото Купе ГТ/Камбиокорса са си 6+ Само като гледам най-вероятно ще е със т.нар. "софт топ" и оттам ще има доста разочаровани които го чакат от 2 години с нетърпение.

Comment

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                Да, при Купе-версията задните седалки са си напълно използваеми, на фона на старото Купе ГТ/Камбиокорса са си 6+ Само като гледам най-вероятно ще е със т.нар. "софт топ" и оттам ще има доста разочаровани които го чакат от 2 години с нетърпение.
                с нетърпение го очаквах и сега си оттеглям поръчката, тея лумпени някъф' парцал му тургали за покрив...............................
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

А някой знае ли колко ще струва цялото отва удоволствие.Иначе колате е огън евалата.Дано в Бг някой си я купи

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    с нетърпение го очаквах и сега си оттеглям поръчката, тея лумпени някъф' парцал му тургали за покрив...............................
                    И на мен ми е кисело гроздето....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
                      А някой знае ли колко ще струва цялото отва удоволствие.Иначе колате е огън евалата.Дано в Бг някой си я купи
                      пет хиляди марки
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Колега Стоян, моля не се прави на "оригинален" - изказах това скромно мнение като човек продавал Мазерати близо 2 години, поръчал 1-вите няколко бройики в БГ (вкл. и ГТ С версията) и проведени n-брой разговори с настоящи и потенциални клиенти на марката. Още при дебюта на ГТ42А много хора проявиха сериозен интерс към кабрио версията и желанието им беше за т.нар. версия С+С (с твърд покрив). Нямам за цел да се заяждам, казвам какво съм научил от хората които евентуално биха си позволили тази кола Лично за мен се разваля линията на колата ако не е със "софт топ", не си падам по модерните купе-кабриолети!

Comment

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                          Лично за мен се разваля линията на колата ако не е със "софт топ", не си падам по модерните купе-кабриолети!
                          съгласен съм
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Аааа, нека е лоша де

Comment

На харизан кон, зъбите не се гледат!
                              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                              sigpic

Comment

Working...