Много ми е интересно досега имали ли сме такова събиране? Гледам по другите форуми са си организирали такива неща и даже им правели отстъпки наполовина направо ако сме група. Та идеята ми беше има ли как да се организира при нас нещо такова и най-важното има ли кой да го организира? Въобще ако има желаещи за нещо такова де.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дино Дей за Алфисти
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеМного ми е интересно досега имали ли сме такова събиране? Гледам по другите форуми са си организирали такива неща и даже им правели отстъпки наполовина направо ако сме група. Та идеята ми беше има ли как да се организира при нас нещо такова и най-важното има ли кой да го организира? Въобще ако има желаещи за нещо такова де.
а защо някой трябва да ти го организира
не можеш ли ти да го организираш и да поканиш другите?
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениеда имало е
а защо някой трябва да ти го организира
не можеш ли ти да го организираш и да поканиш другите?
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЛош организатор съм. Не знам къде в София има стенд, а и е друго ако от форума някой по-сериозен модератор се хване да го организира, защото по-сериозно ще се вземат нещата.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеАйде да направим едно голямо софиско събиране да шашнем малко столицата с един алфа парад1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0
Never Give Up! Just keep walking... ®
Comment
-
Първоначално публикувано от MogaTa Покажи съобщениеАз съм твърдо ЗА тази идея
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение150 кинта за час.....
Comment
-
Виж това не е упоменато, но приготовленията за кола са поне 15 мин......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ми събират се 5 хайванина, и вместо на писта отиват на дино стенд и научават мирно и тихо чия кочина е най - вървежна......без опасност за живота...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениеA някой ще обясни ли какво точно е DINO DAY?
DAY=ДЕЙ=ДЕН, това е светлата част от денонощието
ДИНО ДЕЙ, ден, в който група хора отиват ОРГАНИЗИРАНО да измерят мощността и въртящия момент на количките си156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment