Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-после се появи и моята кола!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-после се появи и моята кола!

Здравейте, искам да се похваля, че се появи моята открадната кола и в събота ще си я вземааааа!
    За който беше в течение за моето ГТВ... днес ми се обади по тела човека, в когото ми е колата. Иска да си драпна жалбата от полицията и в събота ще ми докара колата. Е няма да се размина без пари, но така или иначе съм на далавера.
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

те тва си е рекет, но е по-малкото зло
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
      Здравейте, искам да се похваля, че се появи моята открадната кола и в събота ще си я вземааааа!
      За който беше в течение за моето ГТВ... днес ми се обади по тела човека, в когото ми е колата. Иска да си драпна жалбата от полицията и в събота ще ми докара колата. Е няма да се размина без пари, но така или иначе съм на далавера.
      Потърси съдействие в полицията. В 90 % от случаите като те рекетират и потърсиш съдействие полицията ги хваща. Освен ако разбира се и ти не си съвсем чиста..
      Lexus IS200

Comment

викай кукуте!

Comment

Извинявам се, ако нещо не съм съвсем в час, но не разбирам: в кое точно ти излизаш на далавера?
          sigpic
          Имам си количка,Жълта и добричка!
          Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
          - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Не съм сигурен че е толкова лесно да си дръпнеш жалбата,тя беше ли обявена за издирване че не си спомням точно ква беше историята.
            146 JTD-2000г.
            Punto 1.2

Comment

Първоначално публикувано от monimsl Покажи съобщение
              Не съм сигурен че е толкова лесно да си дръпнеш жалбата,тя беше ли обявена за издирване че не си спомням точно ква беше историята.
              Да беше обявена.

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:39 ----------

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
              Извинявам се, ако нещо не съм съвсем в час, но не разбирам: в кое точно ти излизаш на далавера?
              Далаверата е в това, че колата беше блъсната тук там и беше за ремонт, а човека я е оправил, като си е мислел, че ще си я кара и сега ми иска поне парите, които е платил за нея, което е по-малко от парите, които е хвърлил да я оправя.
              sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

И какво обяснение ще дадеш в полицията?
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                  И какво обяснение ще дадеш в полицията?
                  Идея си нямам!
                  sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Идея си нямам!
                    Ще трябва да им кажеш истината. Но мисля, че въпреки че я оттеглиш полицията ще продължи да си води следствието, за да разкрие кой и как е отнел колата ти. Защото може да се окаже, че ти сама си си я откраднала за да вземеш пари от застраховка да речем.

Но пък със сигурност ако им кажеш, че си я намерила и че си се разбрала с човека ще те питат кой е той.
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Далаверата е в това, че колата беше блъсната тук там и беше за ремонт, а човека я е оправил, като си е мислел, че ще си я кара и сега ми иска поне парите, които е платил за нея, което е по-малко от парите, които е хвърлил да я оправя.
                      това просто не ми звучи правдоподобно, човека си я е оправил горкия да я кара, ама сега си иска парите поне да не е на загуба
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Ще трябва да им кажеш истината. Но мисля, че въпреки че я оттеглиш полицията ще продължи да си води следствието, за да разкрие кой и как е отнел колата ти. Защото може да се окаже, че ти сама си си я откраднала за да вземеш пари от застраховка да речем.

Но пък със сигурност ако им кажеш, че си я намерила и че си се разбрала с човека ще те питат кой е той.
                        Ами тя и без това застраховката и беше изтекла, а тоя каза че сега и застраховка и е направил и зелена карта.... Така че надали ще се усъмнят в това.
                        sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

тя е станала една сапунка леле-мале..
                          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                            това просто не ми звучи правдоподобно, човека си я е оправил горкия да я кара, ама сега си иска парите поне да не е на загуба
                            Да идеята е такава... колата беше пусната за издирване, явно са го издирили тоя човек, но следователя му бил познат се оказва и може би той да го е посъветвал да направи така. По-добре за него да се пазари, от колкото да му правят проблеми полицаите, да му вземат колата... то и аз няма да я видя скоро от тия куки и той с пръст в ...
                            sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Абе добре че ще си я вземеш ама нещо куца ми се струва работата.Оправя я човека и изведнъж си иска парите за ремонта, явно и при него кризата си е казала думата.Поздрави

Comment

Working...
                              X